Inaktiv platsannons

Specialist inom Nätverk och Kommunikation till Atea i Skellefteå

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi i Skellefteå dig som vill jobba som specialist med fokus på nätverk och Cloud lösningar. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget
I rollen som konsult blir du inblandad i diskussioner hos våra kunder om hur lösningar på bästa sätt kan moderniseras för att möta digitaliseringsbehov. Som en del i vårt specialistteam tar du och vårt team fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och verksamhetsbehov samt arbetar med implementation av lösningen. Du får även möjlighet att jobba nära våra strategiska partners samt möjlighet att arbeta som en del av ett specialistteam kring större förändringar och som seniorkonsult med direkt dialog med våra kunder.

 Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som nätverksspecialist är:

  • Analys
  • Design
  • Implementation

Som person känner du troligtvis igen dig i följande beskrivning

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna situationer där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som konsult samt vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som nätverksspecialist bör du ha följande erfarenhet och kunskaper

  • Certifiering motsvarande Cisco CCIE alternativt CCNP
  • Du har erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inom nätverk/kommunikationsområdet
  • Du har förmågan att jobba med komplexa frågor och ta fram lämpliga lösningar till våra kunder med anpassning till deras krav och behov
  • Du är en person som strukturerat driver arbetet framåt såväl enskilt som i grupp. 
  • Du läser och skriver svenska och engelska flytande
  • B-körkort

Vårt erbjudande till dig 

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)