Inaktiv platsannons

Specialist inom hybrida datacenter till Atea i Skellefteå

Om tjänsten

Brinner du för att vara med och bygga IT-miljöer som ständigt utvecklas? Sätter du laget för jaget och tar ett personligt ansvar? Då är Atea rätt plats för dig. Med din passion för integration av datacenter och molntjänster skapar du tillsammans med dina kollegor, kunder och leverantörer The Place to be – stället där alla vill vara.

Vi söker dig som vill vara med och bygga Sverige med IT i en roll med fokus på hybrida plattformar. Du kommer att arbeta med våra kunder, primärt i Skellefteå, men även samarbeta med övriga kontor i regionen. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi värderar professionell passion och ger dig möjlighet att utvecklas inom det område där du vill briljera. Våra medarbetares vilja att ständigt utvecklas och lära sig nytt är något vi värdesätter högt och vi erbjuder möjligheter att periodvis studera och certifiera sig på arbetstid.

Din roll i laget

Dina arbetsuppgifter kommer att vara inom områdena datacenter, virtualisering, systemintegration, automatisering och molnlösningar. Du kommer vara ett viktigt stöd för kunden och fungera som rådgivare i olika tekniska val. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Vara involverad i hela kedjan från analys till design, implementation, livscykelhantering, förvaltning och support
  • Planera och genomföra olika implementationsprojekt
  • Proaktivt identifiera och driva initiativ med syfte att kunna utveckla kunders befintliga tjänster och hybrida lösningar
  • Drift, underhåll och incidenthantering av både hård- och mjukvara i olika datacenterlösningar

 Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. Du är driven och motiverad i ditt arbete med fokus på att nå uppsatta mål och söker gärna utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i tjänsten som konsult inom datacenter bör du ha följande kompetens och erfarenhet:

  • Arbetat flera år inom IT-branschen och har en god generalistkunskap
  • Flerårig yrkeserfarenhet av datacenter, serverdrift, virtualisering, systemintegration och automation
  • Erfarenhet av arbete med implementation och förvaltning av Azure och/eller AWS
  • Migrering av kundspecifika affärssystem
  • Projektledning
  • En stark vilja att arbeta med privata- och publika molnlösningar
  • Behärska svenska och engelska
  • B-körkort

Vårt erbjudande till dig

Hos oss får du vara en del av vår kultur som präglas av våra värderingar och där framåtanda, humor och kamratskap är helt naturligt i vardagen. Du blir en viktig medspelare i vårt lag där vi tar snabba beslut och satsar på vår personliga utveckling och hälsa. En kultur och satsning som gör oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Du blir en del av en verksamhet där vi alltid har stora saker på gång, gillar att utmana oss själva och går vår egen väg tack vare våra modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | IT | Heltidsjobb (förstajobb)