Inaktiv platsannons

Packaging Technician, Application Development Sack & Kraft i Kalix

Om tjänsten

Som förpackningstekniker vid vårt utvecklingscenter kommer du vara en del av utvecklingsteamet. Ditt arbete kommer att innebära planering och genomförande av förpackningstester både för utvecklingsprojekt och som en del av vårt värdeerbjudande till kunder och varumärkesägare. Förpackningstester är viktiga för vår verksamhet och många gånger ryggraden i utvecklingsprojekt där syftet är att förbättra kundens förpackningslösning eller utveckla helt nya förpackningar.

Du kommer att bidra till gruppens verksamhet genom att tillverka förpackningsprototyper, testa och sammanställa/rapportera förpackningsprestanda, delta i kund- och utbildningsaktiviteter samt se till att utvecklingscentret är en representativ del av vår verksamhet. Del av dina dagliga arbetsuppgifter innebär också att se till att både lokaler och utrustning är i gott skick och väl fungerande. Du kommer att rapportera till Manager Sack & Kraft, Application Development och tjänsten är placerad vid BillerudKorsnäs pappersbruk i Karlsborg strax utanför Kalix.

1. Du har en teknisk alternativt naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller motsvarande.

2. Förmåga att skapa och upprätthålla relationer både intern och externt och följa upp förfrågningar och uppdrag proaktivt.

3. Förmåga att hålla presentationer på både svenska och engelska då en del av arbetet består i att representera verksamheten vid kundbesök och kundseminarier.


Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från papperstillverkning eller förpackningsutveckling samt har ytterligare språkfärdigheter utöver svenska och engelska. Arbetet kan ibland innebära hantering av tunga förpackningar men lyftmedel finns tillgängliga för de flesta av arbetsmomenten. Pallhantering med truck förekommer också varför truckförarkort är önskvärt.

I denna roll värdesätter vi god samarbetsförmåga, vi ser gärna att du trivs med att arbeta med andra, både i teamet och med andra interna och externa samarbetspartners. Vidare är du drivande, kreativ och känner stort ansvar för arbetet.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johannes Langer på telefon +46 92366168 alternativt Johannes.S.Langer@billerudkorsnas.com

Sista ansökningsdag är den 22:a januari 2021.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalix
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej