Inaktiv platsannons

Mättekniker i Växjö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Mättekniker

Sökes till Växjö

Välkommen att bli kollega med oss! Vi är Sveriges ledande bygg- och anläggningsföretag och bygger framtidens hållbara samhälle genom engagemang och ständig utveckling. Nu söker vi dig som har erfarenhet som mättekniker och som vill utveckla vårt samhälle genom dina erfarenheter samt din kompetens. Hos oss på Peab Anläggning utför vi mark- och ledningsarbeten, grundläggningar, fiber och byggnationer av olika typer av anläggningar och letar efter dig som vill vara en del av det.

Som mättekniker hos oss stöttar du geografins arbetsgrupper med produktionsmätning. Produktionsmätning innebär att du ligger steget före den dagliga produktionen och kräver kommunikativ förmåga, lyhördhet och ett intresse för anläggningsbranschen. Våra projekt är lokaliserade runt Kronoberg med placeringsort i Växjö.

Kravprofil

För att lyckas i rollen har du jobbat några år som mättekniker. I grunden har du en utbildning som kart- och mätingenjör, alternativt inneha en motsvarande utbildning eller erfarenhet för att hantera yrkesrollen på ett bra sätt. Då tjänsten handlar om god kommunikativ förmåga ställer vi krav på att du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du gillar utmaningar och tar dig an uppgifter på ett effektivt sätt och vill leverera med hög kvalitet och goda resultat! Du är självständig, initiativtagande och har förmågan att snabbt komma in i nya grupper.

Självklart är du en person som förstår nycklarna i ett gott ledarskap och trivs att arbeta utomhus. För att trivas och passa i rollen kan du planera det dagliga arbetet på ett effektivt sätt samt vara flexibel då det krävs. Eftersom din roll innebär mycket kontakt med andra människor behöver du tycka om att skapa nya relationer och skapa nya kontakter.

Har du haft kontakt eller har arbetat med anläggningsverksamhet sedan tidigare ser vi det som meriterande.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-01-24

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)