Inaktiv platsannons

Omvårdnadspersonal till Ekhagens gästhem och Lönnen, sommarjobb i Jönköping

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten


Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. Ekhagens gästhem och korttidsboende Lönnen söker nu undersköterskor/vårdbiträde och sjuksköterskor till sommaren.

Vi är 450 medarbetare som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende och på korttidsenheter. Nu söker vi dig som är examinerad sjuksköterska, läser på sjuksköterskeprogrammet, dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet från vården. 

Team 11 är Ekhagens Gästhem, som har 10 vårdplatser och korttidsenheten Lönnen som har 9 vårdplatser. Ekhagens gästhem är en palliativ enhet där vi vårdar patienter som behöver specialiserad palliativ vård och behöver skötas inneliggande. Korttidsenheten Lönnen är en enhet som bland annat har svårt sjuka patienter med ett stort behov av omvårdnad och medicinsk stöd. Tjänsterna är på plats så inget resande i tjänsten förekommer.

Vad innebär arbetet?
-Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation, hanterar läkemedel och samordning i ärendet. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

-Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, insatser och hanterar medicintekniska produkter. Du ansvarar för läkemedelshantering, handleder och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. I vårt arbete som bygger på samverkan har sjuksköterskan ofta en central roll.


Vem söker vi?

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Jönköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan