Inaktiv platsannons

Lagerarbetare - Semestervikarier i Skara

Om tjänsten

På Julas centrallager i Skara är vi ca 330 medarbetare som arbetar med varuförsörjningen till E-handeln och våra 110 varuhus i Sverige, Norge och Polen. Nu söker vi ett stort antal truckförare till centrallagret i Skara inför vår- och semesterperioden samt för vår framtida expansion.

Det här gör man som lagerarbetare. 

Tjänsten innebär främst orderplock och körning med plocktruck. Hantering av orders görs via systemet Pick by voice. Genom ett headset ges instruktioner om lagerplats och plockantal som sedan bekräftas via mikrofon. Även packning, orderhantering för E-Handel och skjutstativkörning kan förkomma.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har fyllt minst 18 år samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har du truckkort A-B samt erfarenhet av truckkörning. Har du vana av att köra skjutstativtruck är det positivt.

Det här är du som person

Arbetet som lagerarbetare präglas av ett högt arbetstempo. Därför är det viktigt att du uppskattar en fartfylld arbetsmiljö och har en hög arbetsmoral. Som person är du självgående, stresstålig och är alltid mån om att göra ett bra jobb. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och lägger stor vikt vid att vilja leverera korrekta orders med hög kvalité till våra varuhus och kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna kvinnliga sökande.

Bra att veta

Tjänsterna är på heltid med varierande arbetstider och tillträde sker under perioden mars-juni. Du ska kunna arbeta minst mellan v. 25-33.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Skara
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis