Inaktiv platsannons

Extrajobba på Länstrafiken som kundtjänstmedarbetare i Umeå

Om tjänsten

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Länstrafikens kundservice, Reseinfo, finns idag på 5 platser i länet. Reseinfo-kontoren finns på Umeå busstation, Umeå Vasaplan, Norrlands Universitetssjukhus, Lycksele Busstation samt på Skellefteå Busstation. Kundservicen sysselsätter idag 14 heltidsanställda samt ett antal vikarier och behovsanställda.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker vi dig som studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning (t.ex. arbetar deltid, är egen företagare, pensionär eller liknande). Du kommer att ingå i en vikariepool där du jobbar vid behov då heltidspersonalen är frånvarande. Arbetspassen gäller heldagar måndag till söndag och har varierande start- och sluttider, mellan 05:30 till 01:00. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ge trafikupplysning, sälja biljetter, administrativt arbete och kassahantering. Det är ett krav att du kan jobba sommaren och andra lov.

Din profil
Som konsult på Clockwork är det viktigt att du har rätt inställning och att du står för våra ledord som är glädje och engagemang. Din positiva inställning smittar av sig på din omgivning och du tycker om att ge det "lilla extra" i ditt arbete. Förutom det så är det viktigt att du är flexibel, prestigelös och har god social kompetens. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice och/eller butikserfarenhet. Har du kassavana eller talar andra språk så är det också meriterande. Du kommer att vara anställd av Clockwork och uthyrd till Länstrafikens kundservice. Din ansökanFör mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Hilli på 0733-51 27 13. Vi arbetar löpande med processen och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därför så snart som möjligt men senast 24 januari. Du ansöker genom vår hemsida www.clockworkpersonal.se

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Umeå
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Umeå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis