Inaktiv platsannons

Sjuksköterskor natt och dag/kväll till Kirurgikliniken avd. 2B/C i Varberg

Om tjänsten

Vill du jobba tillsammans med ett professionellt team av engagerade kirurger och sjuksköterskor? Då är detta jobbet för dig.

Nu söker vi två sjuksköterskor som vill arbeta på våra två kirurgiska vårdavdelningar, 2B samt 2C, i Varberg. På dessa vårdavdelningar är inriktningen främst koncentrerad på övre gastro, kolorektal kirurgi, bröstkirurgi, onkologi samt palliativa patienter. Patienterna kommer till oss dels från väntelistan för operation och utredning, dels från akuten. Vi har 5-8 Kava-platser (kirurgisk akutvård), dit patienter kommer direkt från akuten.

Vi erbjuder nu två tjänster, en nattjänst samt en med arbetstid dag-, kväll- och helgtjänstgöring med möjlighet till rotation (dag/natt) med förkortad veckoarbetstid. 

Arbetsuppgifter

På avd. 2B/C möter du ett spännande vårdförlopp i en föränderlig miljö. Vårt arbete grundar sig i patientens behov, där omvårdnaden utformas individuellt och präglas av ett professionellt bemötande. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med möjlighet till utveckling inom din yrkesroll som sjuksköterska såväl som i arbetet med att förbättra vården på enheten. Vi har en stödfunktion: samordnare, som tar alla inkommande samtal och hjälper till med praktiska detaljer på avdelningen. 

Vi vill att vår personal ska göra det som de är bäst på - omvårdnad av patienterna! Vi har vårdnära servicepersonal som sköter städning, förrådshantering, patientkök m.m. Detta arbetssätt frigör tid som undersköterskor och sjuksköterskor istället kan använda till omvårdnad av patienterna. 

Vi organiserar nu även om för att minska antalet patienter du som sjuksköterska har ansvar för.

Ny till sjuksköterskeyrket?
På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.

Du får också:

 • Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar.
 • Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach.
 • Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar.
 • Här kan du läsa mer om basåret på Hallands sjukhus vid Beskrivning av länken:

  Kvalifikationer

  Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet från sjuksköterskeyrket men det är inget krav. Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande och du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. 

  Vi söker dig som vill arbeta målinriktat och bedriva ett aktivt arbete för en modern sjukvård. Vi arbetar i team och strävar mot ett mer patientnära arbetssätt på kliniken. Vi värderar arbetsmiljön högt och arbetar aktivt med frågan både på avdelnings- och kliniknivå. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

  Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

  Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
  Varmt välkommen med din ansökan!

  Publicerad den

  29-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Varberg
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Varberg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis