Inaktiv platsannons

Informations- och kommunikationstekniker sökes till Transtema! i Kista

Telekombranschen utvecklas snabbt och kräver ytterligare medarbetare med ett stort driv och engagemang för att bidra till utvecklingen. Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av serverinstallationer? Vill du få en inblick i morgondagens teknik och få utlopp för din passion på ett företag som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter? Missa då inte chansen att få vara en del av Transtema och arbeta ute hos deras kund - Sveriges största telekombolag i moderna lokaler i Kista. Varmt välkommen med din ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen aff

Om tjänsten

Academic Work söker just nu flera Informations- och kommunikationstekniker till bolaget Transtema Network Services för långsiktigt uppdrag hos deras kund i Kista. Kunden är Sveriges största telekombolag och teamet som du kommer jobba med genomsyras av ett stark kompetens och prestigelös atmosfär, där man kan ta hjälp av varandra för att utvecklas och genomföra arbetet med högsta kvalité. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Transtema. Möjligheten finns att efter en tid i tjänsten bli överrekryterad till Transtema och utvecklas vidare hos dem. Du erbjuds * Möjligheten att arbeta med den senaste tekniken och framtidens 5G-nät * En varierande vardag, där du har utvecklingsmöjligheter inom företaget * Arbeta hos Sveriges största telekombolag med härliga kollegor i ett långsiktigt uppdrag * När du ska börja välkomnas du med en gedigen introduktion där du går sida-vid-sida med dina kollegor, dessutom får du en mentor som ser till att du kommer in i arbetet bra Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får bland annat en dedikerad konsultchef på Academic Work som erbjuder coachning, profesionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Kista
Antal timmar per vecka
0 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kista | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis