Inaktiv platsannons

Systemintegratör till Pagero i -

För dig som intresseras av detaljer, sammanhang och som ständigt vill veta mer finns nu möjlighet att vara med och bygga världens största öppna affärsnätverk! Välkommen med din ansökan. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Pagero grundades 2009 av tre ingenjörer från Chalmers utifrån idén om att skapa en ny lösning för att hantera betalfiler och för att möta förändrade krav på e-faktura inom B2G. Tekniken som utvecklades är numera Pageros plattform - ett innovativt, öppet och molnbaserat alternativ till lokalt installerade B2G- och B2B-programvarulösningar. Idag är de marknadsledande och har som målsättning att bygga världens största öppna affärsnätverk! Som Systemintegratör får du 17 nya integrationskollegor vilka återfinns primärt på våra kontor i Göteborg och Östersund. För att ge dig rätt förutsättningar att lyckas erbjuder Pagero ett omfattande onboardingprogram - Academy - där alla nyanställda på bolaget, oavsett roll och placeringsort, får ta del av föreläsningar, workshops, bli introducerad för Pageros olika avdelningar och samarbetspartners samt att du utbildas i deras molnbaserade nätverk Pagero Online. Du blir även tilldelad en erfaren integratörskollega som mentor. "Hos oss har du kul både på och utanför jobbet. Här erbjuds möjligheten att ständigt lära sig något nytt, utveckla/ skapa sin egen roll inom företaget samt knyta nya vänskapsband" svarar Martin, rekryterande chef, på frågan om varför han trivs så bra på Pagero.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis