Inaktiv platsannons

Finsktalande kundtjänstmedarbetare i Falkenberg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Är du en person med hög social kompetens som brinner för att ge service i världsklass? Då kanske detta är jobbet för dig!
Som kundtjänstmedarbetare på Vårdväskan arbetar du med kundservice mot den finska marknaden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera inkommande ärenden via telefon, chatt och e-post. Tjänsten innefattar också ett aktivt arbete med vår finska sajt där du kommer få till uppgift att översätta produkttexter och på annat vis se till så att vi håller oss uppdaterade gentemot våra finska kunder. Om du känner dig trygg med försäljning är det ett stort plus då det också kommer ligga på ditt bord att vara kontaktperson för våra finska B2B kunder.
Sammanfattningsvis hjälper du oss att leverera service i toppklass och i utbyte ger vi dig ett roligt arbete i en härlig arbetsgrupp där det finns spännande utvecklingsmöjligheter.


Kvalifikationer:
Flytande finska i tal och skrift
Mycket goda kunskaper i svenska och/eller engelska
Har god datorvanaMeriterande:
Tidigare erfarenhet av servicerelaterat yrke
Har tidigare erfarenhet av att jobba i affärssystemOm dig:
Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet i agerande och beslut. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga. Du arbetar bra med andra människor i grupp men har inga problem med att slutföra uppgifter på egen hand.
För tjänsten så ser vi gärna att du är initiativrik och har en förmåga att skapa förtroende.
Passar ovan in på dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Falkenberg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Falkenberg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis