Inaktiv platsannons

Kommunvägledare, Timanställning och Sommarjobb 2021 i Kalmar

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

I vårt kontaktcenter får Kalmar kommuns kunder via telefon, e-post eller vid besök i vår reception, hjälp direkt att klara av sina ärenden. De ärenden som kräver specialistkunskaper förmedlas vidare till rätt verksamhet. Tack vare kontaktcentret förbättras Kalmar kommuns tillgänglighet och bemötande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer vara Kalmar kommuns ansikte utåt, både via telefoni, e-post och via receptionsarbete, din roll är placerad i en central sambandsfunktion.

Som kommunvägledare ger du våra kunder korrekta och sakliga svar på sina ärenden, samtidigt som du på ett professionellt sätt håller samtalen korta, så att även nästa kund snabbt kan få hjälp.

Dina arbetsredskap är i huvudsak telefon och dator men du får även besvara frågor över disk vid arbete i receptionen. Arbetet innebär att du under pågående telefonsamtal hanterar dator, skriver in uppgifter, söker information med mera.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Kalmar
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kalmar | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis