Inaktiv platsannons

Semestervikarier, Sjuksköterskor och Sjuksköterske-studerande i Gävle

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Gävle växer och är i stark utveckling. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med goda möjligheter för dig att växa. I kuststaden Gävle har du nära till natur, kultur och upplevelser. Vill du vara med och ta Gävle in i framtiden? Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss!

Styrning och stöd Gävle har ansvaret för den strategiska utvecklingen på övergripande nivå nära politiken. Våra medarbetare jobbar med helheten och samordnar arbetet som är gemensamt för alla sektorer inom Gävle kommun. Tillsammans gör vi Gävle hållbart och utvecklande!



ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska och undersköterska arbetar du förebyggande för att främja kundens hälsa och välbefinnande. Du arbetar med både planerade och akuta hälso- och sjukvårdsuppgifter. I ditt dagliga arbete som sjuksköterska handleder du omvårdnadspersonal och motiverar dem att ta ansvar för omvårdnadsarbetet samt delegerade arbetsuppgifter. Som undersköterska arbetar du i ett nära samarbete med sjuksköterska.

Vi erbjuder dig en stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll eftersom sjuksköterskan roll inom Välfärd Gävle innebär att du tar mycket ansvar och själv planerar ditt arbete. Du har mycket kontakt med övriga professioner som arbetar runt kunderna och även hälsocentralen. Därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya relationer. I din roll som undersköterska arbetar du som sjuksköterskans förlängda arm, vilket innebär att du får ett stort förtroende att avlasta sjuksköterskans arbetsuppgifter, såsom såromläggning, medicinering och bedömningar i samråd med sjuksköterska.

Vi söker sjuksköterskor och undersköterskor till våra Vård- och omsorgsboenden, Hemsjukvården och Korttidsboende SoL. Våra arbetstider är dag, kväll och helg. Arbetstiden är förlagd främst till dagtid.

Vi har ett team som arbetar natt mot alla våra verksamhetsområden. Där är arbetstiden 20.15 - 07.15

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska eller Sjuksköterskestuderande termin 4

Körkort och körvana - Önskvärt

Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag.

Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förhållanden. Du uppmuntrar och stödjer förändringsinitiativ. Du har lätt för att anpassa ditt beteende i förhållande till andra människors behov.

Du inger förtroende, skapar tilltro och tillit. Du har en förmåga att sprida lugn och stabilitet.

Du har förmågan att formulera dig och samspela med andra i tal och skrift.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Om du blir inbjuden till en intervju för en tjänst hos oss i Gävle kommun ska du uppvisa någon av följande giltiga handlingar: personbevis, pass, internationellt ID-kort eller arbets- och uppehållstillstånd.
Behöver du ett personbevis? Beställs via www.skatteverket.se

Om du söker en deltidstjänst hos oss så finns ett beslut inom Gävle kommun som innebär att du som tillsvidareanställd medarbetare kan begära att du vill arbeta heltid. En sådan begäran kan innebära att du kan behöva utföra andra arbetsuppgifter än dina ordinarie.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gävle
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan