Inaktiv platsannons

Sommarjobb som Projektingenjör i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Sommarjobb som Projektingenjör. Vi vill ha din ansökan senast den 1 februari.

Som sommarjobbare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare samt företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Att sommarjobba hos oss är också ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet samtidigt som du kan bidra med nya infallsvinklar samt ett nytänkande.

Planerad tidsperiod 1 juni 2021- 31 augusti 2021.

Om jobbet

Vi söker sommarjobbare för ett utvecklingsprojekt där vi tar fram underlag för ett kommande system för öppen hantering av bergteknisk data. Du kommer främst jobba med arkivstudier i Trafikverkets databaser som t.ex. Chaos. Arbetet innebär genomgång av leveranser som t.ex. rapporter och PM ifrån avslutade infrastrukturprojekt och då för att söka information avseende berggrundsgeologi och bergteknik. Underlaget analyseras och sorteras utifrån fördefinierade sökkriterier för vidare hantering. Arbetet sammanfattas i en rapport.

Kvalifikationer

Vem är du?
Som person är du lösningsorienterad och har förmågan att sätta dig in i olika arbetsuppgifter och lösa de situationer som uppstår. Du har en god samarbetsförmåga, är engagerad och utför dina arbetsuppgifter på ett pålitligt sätt.

Vi söker dig som

 • har en pågående högskole-eller universitetsutbildning under minst termin 5 eller avslutat utbildningen senast 2019 inom Naturvetenskap med inriktning berggrundsgeologi eller geovetare, Naturresursteknik med inriktning malm och mineral eller Väg- och vattenbyggnad med inriktning berganläggningsteknik
 • har goda datakunskaper och vana vid att arbete med Officepaket
 • Övrig information

  Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

  Om du uppfyller kraven i annonsen och går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomföra webbaserade tester. Dessa kommer att skickas via mail efter ansökningstiden har gått ut. Kvalifikationerna i annonsen och testresultaten kommer ligga som grund för vilka som går vidare till intervju. Vi arbetar för en öppen inkluderande kultur där vi värdesätter mångfald. För en träffsäker, diskrimineringsfri samt objektiv rekrytering använder vi webbaserade tester i vårat urval. Testerna är ett objektivt verktyg helt oberoende av ålder, kön, etnicitet etc. som gör att de är rättvisa och motverkar diskriminering. Det innebär att alla kandidater bedöms på samma sätt.


  Publicerad den

  26-12-2021

  Extra information

  Status
  Stängd
  Önskad utbildningsnivå
  Annan
  Ort
  Luleå
  Antal timmar per vecka
  8 - 40
  Typ av kontrakt
  Sommarjobb
  Typ av jobb
  Omvårdnad
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej
  Språk
  Svenska

  Luleå | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

  Registrera dig nu!

  Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

  Registrera dig gratis