Inaktiv platsannons

Handledare/jobbcoach 50% i Linköping

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Nu har du chansen att arbeta inhouse hos oss på Avioto konsulting!


ARBETSUPPGIFTER


Vi söker en engagerad jobbcoach till oss på Avioto Consulting med placering i Linköping.


Du kommer att coacha våra arbetssökande till jobb eller studier. Målgruppen är individer som har varit arbetslösa en kortare eller längre tid.


Bakgrundsproblematiken i målgruppen är av varierad karaktär, varför en bred erfarenhet av att möta människor i olika livssituationer är meriterande.


Som coach är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:


- Stödja och motivera målgruppen att bli självförsörjande genom arbete eller studier.


- Arbeta coachande med enskilda individer och med grupper, du måste därför ha god förmåga att anpassa arbetssätt och insatser utifrån den enskildes, eller gruppens, behov.


- Upprätta jobbplaner, planera och följa upp insatser för den enskilde.


- Samverka med interna och externa aktörer. Du kommer att arbeta med externa aktörer och myndigheter såsom stadsdelsförvaltningar, arbetsförmedlingar och Jobbtorg, varför en god samarbetsförmåga är ett måste.


- Kontinuerligt dokumentera och administrera i befintliga datasystem och enligt gällande riktlinjer.


- Delta i ett kontinuerligt utvecklingsarbete inom hela arbetsplatsen.


Som person är du resultatorienterad, driven och har förmågan att entusiasmera och motivera andra. Du har en god förmåga att kommunicera och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet och samarbetsförmåga är av stor betydelse.


Du har erfarenhet av arbetsmarknadsinsatser från kommunal, privat eller statlig verksamhet. Du har erfarenhet av arbete med våra målgrupper. Du är kreativ, initiativrik och nyfiken, utmanas av att testa olika vägar och metoder, och du trivs lika bra att arbeta självständigt som del av ett team.


En positiv människosyn och en tro på människans förmåga att utvecklas är ett måste!


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.


Tillträde, enligt överenskommelse dock senast 11/1 2021. Tjänsten är på 50%

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Linköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis