Inaktiv platsannons

ViPo söker säljare i Helsingborg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower ViPo’s vision är att vara Helsingborgs framtid inom trygghets- och säkerhetstjänster (https://www.vipo.se/om-vipo). Vi anställer just nu säljare med erfarenhet av callcenter. Vi söker dig som vill utvecklas och växa med oss (https://www.vipo.se/vara-medarbetare/). Trygghet, trivsel, tillit och teamet är våra prioriteringar. Viktiga, inkluderande, professionella och optimistiska är våra ledord.

Framgång föder framgång! Vi är i en spännande expanderingsfas och lägger mycket vikt vid personlig lämplighet. Är du en social, ambitiös person med hög arbetsmoral och höga målsättningar kommer du att stormtrivas hos oss!

Du behöver trivas och brinna för kontakt med andra människor. Du har lätt för att styra ett samtal samtidigt som du är ödmjuk och uppmärksam på den du talar med. Du förstår vad det innebär att vara professionell samtidigt som du bidrar med en positiv energi och attityd.

Hos oss på ViPo kommer du få möjligheten att påverka din egen lön. Ett bra arbete genererar bra lön - precis så som det ska göra! Du kan se fram emot fartfyllda dagar och goda chanser att klättra inom företaget.

Vi lever efter mottot Work hard, play hard - på riktigt! Här är utvecklingsmöjligheterna oändliga och när du gör ett bra arbete finns det inga begränsningar. Vi har gått ifrån traditionella kontorsmiljöer och satsar mycket på våra anställdas behov och trivsel. Det bästa arbetet utförs av glada medarbetare!

Vi erbjuder fast lön + provision och motiverande bonusar

Utbildning av såväl produkter/ (https://www.vipo.se/rfid-blocker-kort/) tjänster (https://www.vipo.se/mobilt-brandlarm/) som försäljning i helhet

Möjlighet att påverka din egen lön

Attraktiva och aktuella tjänster (https://www.vipo.se/id-larm/)

Stora utvecklingsmöjligheter - Bara DU bestämmer hur långt du vill nå!

Känner du att din profil passar in så tveka inte på att söka! Vi bjuder på en kopp Zoegas i sann Helsingborgsanda. Du ansöker enkelt via vår karriärsida.

Tjänsten avser heltid.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Helsingborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis