Inaktiv platsannons

Göteborg: Säljare ansvarsfull och hållbar logistik i Gothenburg

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vill du utveckla affärer i en internationell miljö för att skapa ansvarsfull och hållbar logistik? Nu har du chansen, vi rekryterar en hungrig säljare till Scanlogs kontor i Göteborg som drivs av att alltid göra nya affärer!

Om rollen

I din roll som säljare hos Scanlog fokuserar du på att dra in nya kunder och affärer inom internationell transport som exempelvis flygfrakt, lastbilsfrakt och sjöfrakt. Rollen innebär att du arbetar självständigt med hela försäljningsprocessen, från start till mål.

Om dig

Vi söker dig med rätt inställning och gör allt för att nå de uppsatta målen. Du är van och tycker om att arbeta med alla delar i försäljningsarbetet.

Du är en kreativ person som älskar människor. Du brinner för att skapa affärer genom att kommunicera och hitta lösningar för bästa möjliga resultat.

Vi ser att du har erfarenhet av försäljning och kundservice sedan tidigare samt en eftergymnasial utbildning, gärna inom logistik. Det är meriterande om du har en vana av att arbeta i en internationell miljö. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

 

Scanlog ser mångfald som en frmgångsfaktor och därför uppmuntrar vi gärna dig som kvinna att söka tjänsten!

Om oss 

Vi är ett ungt företag på logistikmarknaden och blev för tredje året i rad DI Gasell som tilldelas Sveriges snabbast växande företag!

Framgången ligger i ett moderniserat tänk kring internationella transporter, och med ledorden frihet, ansvar, och partnerskap ges medarbetare och kunder en hög flexibilitet och tillgänglighet.

Vi är ett helt oberoende svenskägt logistikföretag med fokus på internationella och globala transportlösningar. Kunderbjudandet är heltäckande internationella speditions- och logistiklösningar med alla typer av transportsätt; flyg, sjö, bil och järnväg. Vi brinner för Ansvarsfull Logistik – kostnadseffektiva, miljömässigt hållbara lösningar, fullt ansvar för levererad kvalitet och ett socialt ansvar där vi verkar.

 

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gothenburg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis