Inaktiv platsannons

Business Process Owner Prognos i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Bli en av oss

Vi vill fortsätta vår framgångsresa som företag och öka vårt fokus på efterfrågeplanering. Genom att skapa ett än mer effektivt och kvalitativt prognosarbete i samtliga Dagabs varuflödesprocesser vill vi ytterligare effektivisera varuflödet till våra butiker/kunder och lager.

Till vår avdelning som ansvarar för utveckling och förvaltning av våra varuförsörjningsprocesser (VF Förvaltning) rekryterar vi nu en ny roll som BPO Prognos. Rollen ska, i nära samarbete med processansvariga och specialister inom avdelningen samt Dagabs avdelning för Varuflödesstyrning, utveckla och därefter förvalta en central pusselbit i våra framtida logistikprocesser.

Det här får du göra

Detta är en möjlighet att få verka i en spännande bransch och vidareutveckla process för efterfrågeplanering och prognos. Du kommer arbeta tvärfunktionellt med gränssnitt till både våra varuförsörjning- och inköpsprocesser samt Axfood IT och de kedjor vi stöttar. Samtidigt som du har ett eget ansvar är du del av en förändringsresa som berör hela vårt varuflöde. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att vidareutveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra fortsatt framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat.

Du kommer inledningsvis att vara med i projekt som syftar till att vidareutveckla ett efterfrågestyrt varuflöde med en gemensam prognos för kampanj, säsong och ordinarie sortiment. Det blir din uppgift, i nära samarbete med nyckelintressenter, att

• Definiera produkten/processen

• Sätta gränssnitten till övriga processer inom Dagab och Axfood

• Förstå hur vi arbetar med befintliga och nya system och applikationer för att stötta processen.

När det arbetet är färdigt kommer du att ha ett löpande förvaltning- och utvecklingsansvar för processen (både system och arbetsprocesser) och prioritera utvecklingar som görs i agila team samt koordinerar aktiviteter mellan verksamhet och IT avseende kravställning ny funktionalitet, defekträttning och test.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har

• Examen från högskola eller universitet inom logistik, ekonomi eller annan liknande inriktning

• Erfarenhet av verksamhets- och processutveckling av integrerade varuflödesprocesser med fokus på prognos

•  Goda kunskaper och erfarenheter av att arbete system/applikationer för varuförsörjning

• Erfarenhet av agilt arbetssätt

• Erfarenhet av och uppskattar att jobba i projekt och att arbeta och driva frågor självständigt både mot externa parter och interna funktioner

Som person är du driven, analytisk, strukturerad och noggrann. Du är samarbetsorienterad och en god kommunikatör som trivs med att leverera resultat av god kvalitet mot satta mål och emellanåt under stark tidspress. Samtidigt som du har förståelse för helheten har du ett intresse för detaljerna där arbetssätt möter ett systemstöd.

Du kommer att rapportera till chef för VF Förvaltning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i mars 2021 eller enligt överenskommelse. Placering är vid Dagabs kontor vid Torsplan i Stockholm.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb