Inaktiv platsannons

Butikssäljare Chilli 10% i Uddevalla

Om tjänsten

Vi söker just nu en driven butikssäljare till vår Chilli-butik i Uddevalla.

Hos oss på Chilli är försäljning och service den röda tråden i allt vi gör. Vi jobbar både som lag mot det gemensamma målet men som säljare så drivs du också utav den personliga utvecklingen och att få jobba mot individuella mål. Vi strävar alltid efter att bli bättre genom att ha högt i tak och bjuda in alla medarbetare till en möjlighet att påverka.

Om tjänsten

Som butikssäljare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom aktiv försäljning till kunder i butiken. Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv.

Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar att besvara samtal och mail, kvittering av varuleveranser, uppackning och montering av varor, prismärka produkter, skyltning/varuexponering, inventering, kassaarbete och städning.

För att passa i tjänsten krävs det att du är

  • Resultatdriven - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat. Du är driven och prestigelös i din försäljning och kämpar för att ständigt förbättras.
  • Relationsbyggande - du brinner för service och är genuint intresserad av försäljning och kundmötet.
  • En lagspelare - du ser styrkan i att samarbeta för att nå gemensamma mål.

Vi söker dig som har

  • Fyllt 18 år 
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av försäljning. Meriterande om du har 1-2 års erfarenhet som säljare inom detaljhandeln

Vidare kan du kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet.

Övrigt

Tjänsten avser arbete under vardagar, kvällar och helger. Tjänsten är tillsvidare på 10% med tillträde snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment i BHG Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även ca 20 fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. Ta chansen att söka till en av Sveriges främsta e-handlare!

 

 

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uddevalla
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uddevalla | Detaljhandel | Deltidsjobb