Inaktiv platsannons

Säsongsmedarbetare Trädgård/Maskin 30 tim i Sundbyberg

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?


Säsongsmedarbetare Trädgård/Maskin 30 tim 

Dina arbetsuppgifter

Har du ett brinnande intresse för trädgård? Då kan du vara den vi söker! Inför vår trädgårdssäsong söker vi nu medarbetare till vår trädgårdsavdelning där fokus primärt kommer att vara trädgårdsmaskiner. I rollen som butikssäljare kommer du att arbeta med professionell försäljning och rådgivning samt beställa, exponera och vårda avdelningens varor. Du ska aktivt delta i avdelningens dagliga göromål och sprider gärna kunskap om och utvecklar ditt varuområde. Du ska analysera avdelningens varupresentation och föreslå förbättringar. Vid behov hjälper du till med andra förekommande arbetsuppgifter i varuhuset.

 

Din profil

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av trädgård samt stort intresse och god kunskap om trädgårdsmaskiner. Utbildning eller praktisk yrkeserfarenhet inom området är meriterande. Vi värdesätter noggrannhet och att du brinner för försäljning. Vi förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska ha god datorvana, kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Truckvana och truckkort är meriterande.

 

Arbetstid/Varaktighet: Visstid/Säsongsanställning. Deltid 30 tim/vecka. Fast arbetsschema morgon, kväll samt varannan helg.

Lön: Lön enligt kollektivavtal.

Förmåner: Rabatterade gymkort och tjänstepension.

Tillträde:

Visstid 1/3 - 31/5

Säsong 1/6 - 31/7

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Detaljhandel | Deltidsjobb