Inaktiv platsannons

Produktionsingenjör Foder i Norrköping

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 10 februari 2021
  • Norrköping
Arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet från foderindustrin och brinner för kvalitetssäkring av foderproduktionen? Vill du samtidigt bidra till ett mer klimatsmart samhälle och arbeta i en innovativ miljö i framkant, då kan det vara dig vi söker! Till Lantmännen Agroetanol, Nordens största bioraffinaderi, söker vi nu en Produktionsingenjör inom Foder.

Det här kommer du att göra

På vår anläggning i Norrköping producerar vi bioetanol och foder. I rollen som Produktionsingenjör kommer du vara del av ett team och arbeta specialiserat mot produktionen av foder. Du kommer i rollen leda HACCP-arbetet och arbeta med fodersäkerhet och andra foderkvalitetsfrågor. Du samordnar laboratorie- och kvalitetssäkerhetsarbete i syfte att säkerställa säkerheten och kvaliteten i fodret vi producerar. Detta innebär ett brett arbete med att sätta upp och utveckla rutiner och instruktioner för att säkerställa att vi uppfyller kraven gällande lagstiftning och följer kvalitetsledningssystem. Du kommer också bedöma nya råvaror samt vara delaktig i implementering av nya foderprodukter i produktionen.

Rollen innebär flertalet kontaktytor, såväl interna som externa. De interna innefattar främst produktionen men även ex marknad-, sälj- och inköpsorganisationen. De externa kontaktytorna utgörs bland annat av certifieringsorgan, myndigheter samt branschorganisationer. Du kommer löpande arbeta med att följa upp eventuella avvikelser och kontinuerligt arbeta med förbättringar rörande våra produkter, råvaror och processer. Du arbetar aktivt med riskanalyser, grundorsaksanalyser, rapporteringar, provtagningsprogram, utbildning och kommer även deltaga i interna och externa projekt vid sidan om det dagliga arbetet.

Du kommer ingå i teamet för Kvalitet, Miljö och Säkerhet där ni är sju teammedlemmar med olika specialistkunskaper. Placering för rollen är på vår anläggning i Norrköping.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • En relevant högskole- eller universitetsexamen inom kemi, mikrobiologi, livsmedelsteknik, agronomi eller liknande.
  • Flera års erfarenhet av kvalitetsarbete med inriktning mot foder, livsmedel eller annan liknande bransch.
  • God kännedom om HACCP. Kunskaper inom relevanta ledningssystem är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du är:

  • Analytisk med en god förståelse för helheten.
  • Självgående och trygg i din förmåga att kunna fatta beslut och agera kravställande mot organisationen.
  • Kommunikativ och har en förmåga att agera rådgivare där du förmedlar information till andra på ett pedagogiskt sätt.
  • Strukturerad i ditt arbete, med en god förmåga att planera.

Du delar Lantmännens värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och löftet om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen Agroetanol är en innovationsdriven organisation som ständigt söker nya lösningar som leder fram till en grönare framtid. Vi är drivna, passionerade och nyfikna. Tillsammans med oss får du möjligheten att påverka och skapa lösningar för ett mer hållbart samhälle. Samt att du kommer inneha alla fördelar som följer med att vara en del av Lantmännens stora jordbrukskooperativ. Together we reimagine the world of grain.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 10 februari 2021. I rekryteringsprocessen ingår både tester, intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras drogtest samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

De första intervjuerna kommer att genomföras med videomöten. Det är möjligt att söka CV-löst direkt genom mobilen genom att svara på våra urvalsfrågor samt länka till din LinkedIn-profil.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Minges, Talent Acquisition Specialist på  .

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Lantbruk | Deltidsjobb