Inaktiv platsannons

Säljare med ansvar för Visual Merchandising till MQ MarQet Birsta Sundsvall.

Om tjänsten

Är du en person som gillar försäljning, är nyfiken på människor och inspireras av att hjälpa kunder att hitta sin personliga stil? Då är du den vi söker.

Vi söker en säljare med ansvar för Visual Merchandiser till vår butik MQ MarQet Birsta Sundsvall.

För att lyckas i rollen bör du kunna ställa om snabbt mellan rollerna och kunna visual merchandising lika väl som sälj- och service.

I din roll som säljare på MQ MarQet kommer du få möjligheten att arbeta med service och försäljning mot uppsatta försäljningsmål. Som Visual Merchandiser arbetar du med skyltfönster, varuvisning och kampanjer som är framtagna av konceptavdelningen på huvudkontoret. 

Du kommer tillsammans med butikschef att planera ditt arbete samt stämma av leveranser av kampanjmaterial och skyltmaterial. Vidare kommer du att få arbeta med omhängning av butik, styling av skyltdockor och med att ge butiken ett visuellt inspirerande intryck. Du säkerställer löpande att butikens layout i form av inredning, skyltning och belysning alltid utgår från MQ MarQets koncept.

Vi tror att du är en person som gillar att göra det lilla extra för kunden och som drivs av det personliga mötet. Du är en flexibel, lyhörd och kunnig säljare med intresse för mode.  Vi ser att du har utbildning inom Visual Merchandising eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt att du är van att arbeta resultatinriktat. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 21 timmar/veckan med tillträde feb/mars 2021. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast den 7/2 -2021. Har du frågor kring tjänsten kan du höra av dig till Regionchef Ulrika Andersson Roxborn. 

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Detaljhandel | Deltidsjobb