Inaktiv platsannons

Säsongsmekaniker och säsongstekniker i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vill du vara kuggen i ett välsmort maskineri och jobba på världens bergochdalbanetätaste nöjesplats? Då är detta något för dig!

Nu söker vi ansvarsfulla och teknikintresserade problemlösare som vill arbeta som säsongsmekaniker eller säsongstekniker på Gröna Lund. Läs mer om rollerna nedan:

Säsongsmekaniker

Som säsongsmekaniker utför du dagliga kontroller av samtliga attraktioner i parken och ser till att attraktionerna är säkra och driftklara för dagen. Arbetsuppgifterna består bland annat av mindre reparationer och smörjning. Arbete på hög höjd kan förekomma. Arbetet är mycket självständigt samtidigt som du ingår i ett team på ca 10 personer. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. Arbetstiderna är mellan 05,00-11,00 eller 06,00-12,00 och du arbetar både vardagar och helger. 

Till denna roll söker vi dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du studerar på ett tekniskt universitet/högskola till maskiningenjör, fordonsmekaniker, maskinteknik eller liknande. Tidigare erfarenhet av teknikarbeten och arbete på hög höjd är också meriterande. 

Säsongstekniker

Som säsongstekniker hos oss arbetar du med våra maskiner och vår tekniska utrustning i våra parkfoodenheter och i våra spel. Du kommer att ingå i en grupp som arbetar med att sköta uppstarten och den dagliga kontrollen av våra parkfood- och restaurangmaskiner samt vid behov utföra underhåll. De vanligaste maskinerna som vi arbetar med är sockervaddsmaskiner, våffeljärn, popcornmaskiner, glassmaskiner, stekbord, fritöser samt kylar och frysar. Du kommer också att sköta uppstarten och den dagliga kontrollen av våra 5-kampsspel och lyckohjul samt utföra underhåll av dessa vid behov. Du har mycket kontakt med övriga medarbetare på Gröna Lund.

Vi söker dig som har en grundläggande elkunskap och en avslutad gymnasial utbildning inom el/mekanik eller motsvarande. Du har gärna en pågående eller avslutade eftergymnasial utbildning med inriktning på elektroteknik, maskinteknik eller mekanik. Arbetstiden är varierande och uppdelad i dag- och kvällsskift såväl vardagar som helger. För denna tjänst bör du vara intresserad av mekaniska och elektroniska system. Du trivs att arbeta i team och gillar att ge god service till både gäster och andra medarbetare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service mot kunder/gäster. 

Vem söker vi till dessa tjänster?

För att trivas i rollerna som säsongstekniker och säsongsmekaniker bör du vara teknikintresserad, gilla utmaningar och tycka om att lösa problem. Du är även serviceinriktad, självgående och drivs av att arbeta förebyggande såväl som att rycka ut för att utföra reparationer under parkens öppettider. Du är minst 18 år fyllda.

Mer information om tjänsterna

För båda tjänsterna gäller säsongsanställningar, under perioden april – slutet av september. Anställningen kommer att börja i april, maj eller juni. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs till mitten av augusti.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, .

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb