Inaktiv platsannons

Gruppledare (vikariat), Sköndal i Stockholm

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren Gruppledare som vill ha en spännande och varierande vardag till ett av våra städuppdrag i Sköndal!

Vi söker dig som har fokus på laganda, är driftig, ansvarstagande och har en ödmjuk attityd med stor glädje till ditt jobb. Du är genuint intresserad av människor, att se dem utvecklas och växa i sitt arbete. Du vet att det är genom dina medarbetare som du kan leverera enastående resultat. Du är en god lyssnare och tydlig i din kommunikation. Självklart delar du Sodexos värderingar.

Dina arbetsuppgifter:

Som gruppledare kommer till största delen arbeta praktiskt inom lokalvården. Utöver det kommer du även som gruppledare arbeta med följande:

  • Leda och fördela arbetet inom arbetsgruppen Inköp av material
  • Du ansvarar även för att maskiner och redskap hanteras enligt instruktioner Personalplanering och vakanslösning
  • Kvalitetskontroller Tidsredovisning
  • Uppföljning av reklamationer

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där alla har sitt ansvarsområde men förväntas i viss utsträckning att vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice.

Vi söker dig som tycker det är kul med ett omväxlande arbete och inte är prestigefull vad gäller att ta tag i andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer/krav: 

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande

Du har flera års erfarenhet från städbranschen. Vidare så har du exempelvis gått PRYL, SRY. Det är meriterande om du även är utbildad i INSTA 800.

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder en varierande, spännande och utvecklande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i Sodexos framgång på kontraktet.

Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Långtidsvikariat, på heltid, 40 tim per vecka.

Arbetstid måndag till fredag, kl06.00 – kl15.00 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb