Inaktiv platsannons

Semestervikarie till VCBC Olofström i Olofström, Sweden

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Är du student som är intresserad av framtidens rörlighet och nyfiken på livet på Volvo Cars? Då kan våra sommarjobb vara något för dig!

Varje år välkomnar Volvo Cars studenter som sommarjobbare till våra siter i Göteborg, Olofström, Skövde och Lund. Att tillbringa några veckor i vårt team är ett bra sätt för dig att få en inblick i hur livet på Volvo Cars kan vara och ger dig en grundläggande förståelse för vår verksamhet. Det ger dig också ett starkt nätverk i vår organisation, som kan vara av värde i din framtida karriär. Antalet sommarjobbsbefattningar och arbetsområden varierar från år till år.

 

Nu söker vi dig som vill sommarjobba inom våra Produktionsområden på VCBC i Olofström.

 

Vad erbjuder vi?

På Volvo Car Body Components är du en del av ett dedikerat lag i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår karossfabrik i Olofström och i pressningsenheten i Göteborg arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier – med fokus på människor och ständig förbättring. Varje produktionslag har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och lagutveckling. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Car Body Components i Olofström platsen där du kan nå framgång.

 

Vad kommer du att göra?

Sommarjobbet innebär att du kommer att arbeta heltid under vissa utvalda veckor under sommaren 2021. Du kommer att arbeta inom Pressning, sammansättning eller logistik.

 

Vad kan du erbjuda?

Vi söker dig som har ett gott ordningssinne och som kan arbeta under ett högt tempo. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs med arbete i grupp. Ett målinriktat, serviceinriktat och kundfokuserat tänk är avgörande för att lyckas i rollen. Du är också lyhörd, engagerad och tar ansvar för att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Din personlighet präglas av ett utåtriktat och positivt bemötande gentemot din omgivning.

Punktlighet och en positiv inställning till förändring är samtidigt egenskaper vi värdesätter högt hos dig.

 

Formella Kompetenskrav:

  • Minst 18 år gammal
  • Heltidsstuderande, helst med teknisk inriktning.
  • Godkända gymnasiebetyg i Matematik A/1, Svenska/Svenska som andraspråk A/1 och Engelska A/5
  • Meriterande är truckkort (enligt TLP10). För truckkörning inom VCBC krävs Bilkörkort B.

 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

  • Anställningsform: Visstid
  • Arbetstid: 2-skift, natt- eller helgskift
  • Omfattning: Heltid under vissa utvalda veckor mellan vecka 24 och vecka 33.
  • Tjänstgöringsort: Olofström

 

Nyfiken på att veta mer och ansökan

 

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-28.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. 

 

I din ansökan behöver du bifoga CV, personligt brev, studieintyg (intyg på att du studerar just nu) samt kopia på ditt gymnasiebetyg. Saknas detta kan vi inte hantera din ansökan.

Om du har truck- eller traverskort vill vi att du även bifogar kopia på de korten samt kopia på bilkörkort B.

 

Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskoordinator Sara Colleen på

 

Vilka är Volvo Cars? 
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem. 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering. 

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Olofström, Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (erfaren)