Inaktiv platsannons

Kallskänka Hemköp Vasagatan Göteborg

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet. Som kallskänka på Hemköp Vasagatan Göteborg är du i grunden butiksmedarbetare vilket innebär att du får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet.

 

I din roll som kallskänka hanterar du råvaror och skapar kalla rätter med förståelse för HACCP samt Axfoods riktlinjer för hygien, hälsa och matsäkerhet. Med din kärlek till råvaran och ditt brinnande intresse för mat blir du en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I utbyte kan vi lova goda utvecklingsmöjligheter i en organisation där vi vågar tänka i nya banor.

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

Att du har stor kunskap och intresse för mat, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen som kallskänka. Likväl som du är bra på att följa anvisningar och direktiv, tar du gärna egna initiativ och bidrar med din kreativitet och kunskap inom det kalla köket. Erfarenhet från café, kök eller motsvarande är ett krav och vi ser gärna att du har någon form av utbildning som kock eller kallskänka. Det är meriterande om du även har erfarenhet från delikatess.

 

För att trivas hos oss ska du ha lätt för att jobba i team, vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Dessutom gillar du när tempot är högt och du är van att arbeta under tidspress. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften vilket exempelvis innebär att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du gärna jobbar över avdelningsgränser i butiken.


Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb