Inaktiv platsannons

Junior Mill Controller, Gävle Bruk

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.

Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? 

Junior Mill Controller - är du vår nya kollega?

Vårt team i Gävle växer och välkomnar därmed en proaktiv Junior Controller i början av sin karriär som vill bidra till den fortsatta utvecklingen inom Financefunktionen. Vi erbjuder dig en flexibel och utvecklande arbetsplats i ett mindre team som präglas av våra värderingar; Samarbeta, Känna ansvar, Tänka nytt och Skapa värde.


Generellt i tjänsten som Junior Controller kommer du att bidra till sammanställningen av det ekonomiska resultatet inför månads-/kvartals-/årsbokslut samt stötta dina kollegor med utredningar, projekt och effektiviseringar. Din roll kommer innebära arbetsuppgifter fördelade mellan Gävle Bruk och ett dotterbolag. Det vi ser som dina arbetsuppgifter är att:

Du rapporterar till Manager Mill Control för Gävle och tjänsten är placerad på vårt bruk i Gävle.

Högskoleexamen inom företagsekonomi.
Har goda kunskaper av Excel och Powerpoint.
Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Du ska även ha ett intresse av tillverkningsindustrin och aktivt vilja lära dig vår verksamhet. Processkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som gillar en resultatorienterad vardag och kan anpassa ditt arbete utifrån prioriteringar. Du bör trivas med många kontaktytor och arbeta bra både självständigt och i team.

Du är proaktiv, analytisk, noggrann och har förmågan och se både helhet och detalj. Du drar rätt slutsatser och samarbetar gärna med dina kollegor för att nå mål. Du är aktivt intresserad av ditt jobb, ser möjligheterna, och har ett naturligt driv att vara delaktig i förändringsarbete på ett prestigelöst sätt.
För att lyckas och trivas behöver du vara duktig på att kommunicera och skapa goda relationer genom hela organisationen. Du behöver vara bekväm med att presentera ekonomisk data och uppskatta att ha en roll som ansiktet utåt, samt upprätthålla en mycket nära relation till dotterbolaget.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Stina Carlsson, tel. 070-7951672.




Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mari Bryngelsson, HR Business Partner tel. 072-2541545.


Sista dag för ansökan 2021-03-07 . Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej