Inaktiv platsannons

O'Learys Växjö söker Skiftledare!

Om tjänsten

O’Learys Växjö, stans största nöjescentrum, söker en erfaren och mångsidig Skiftledare! 

Vi söker dig som 

Har minst tre års arbetslivserfarenhet som skiftledare/områdesansvarig i restaurang/bar och har god kassavana. Vi ser att du har bred erfarenhet inom restaurangyrket och har arbetat både som bartender och servis under flera år och söker nu en ledarroll inom restaurangyrket. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. 

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är mångsidig, lyhörd och uppmärksam på vad som behöver göras i restaurangen samt är snabb på att hjälpa till där det behövs. 

Du är en naturlig ledare, problemlösare och en förebild för personalen när det kommer till hur man agerar och sköter sig i samtliga delar i restaurangen. Du är även en duktig och ödmjuk projektledare som delegerar uppgifter på ett tydligt sätt under både lugna och stressiga förhållanden. Vi ser även att du är bra på att skapa goda relationer, både med gäster och personal, och gillar att jobba som en del av ett team.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som Skiftledare är att stötta Platschef/Restaurangchef genom att leda personalen under ditt skift och se till att verksamheten rullar på felfritt innefattande servis, bar, kök, aktiviteter, lokaler, gäster etc. 

Du delegerar uppgifter, coachar personalen och kvalitetssäkrar samtliga områden under drift. Du arbetar själv i driften, är flexibel och arbetar där det behövs såsom i servisen, som bartender eller som aktivitetsansvarig.

Som Skiftledare kommer du exempelvis att: 

  • Coacha och kvalitetssäkra personalen under ditt skift
  • Ansvara för att checklistor ges ut, delegeras, samlas in och kontrolleras
  • Arbeta själv i drift där det behövs såsom i servis, hov, bar, aktivitet, spelreception etc
  • Ser till att kassasystem, betalningsterminaler och övrig teknik fungerar under drift
  • Ansvara för att lösa problem som kan uppkomma under drift och koppla in de parter som behövs vid behov
  • Huvudsakligt ansvar för gästnöjdhet under ditt skift
  • Huvudsakligt ansvar för att öppnings- & stängningsrutiner följs om inte Platschef eller Restaurangchef är på plats


Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 50-100%

ARBETSTIDER: Dag/Kvällar/Helger

PLATS: Växjö

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.


Om O'Learys Växjö

O'Learys i Växjö är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats mitt på Storgatan i Växjö, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av restaurang, bar och ett stort eventcenter med modern teknik och roliga aktiviteter såsom bowling, shuffleboard, arkadhall och karaokerum. Vi arbetar för att bli en självklar mötesplats för Växjöborna och det bästa nöjescentret i stan! 

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor! 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej