Inaktiv platsannons

O'Learys Växjö söker Baransvarig!

Om tjänsten

O'Learys i Växjö, stans största nöjescentrum, söker Baransvarig med passion för att driva och utveckla våra barer framåt tillsammans med ett härligt team!

Vi söker dig som  

Har minst två års arbetslivserfarenhet som bartender och servis i restaurang/bar samt har god kassavana. Mycket meriterande är om du redan haft eget ansvar för en bar som Baransvarig. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. 

Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång. Du är passionerad kring ditt arbete, är målinriktad och gör det som krävs för att verksamheten ska gå framåt.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Som baransvarig/bartender på O'Learys är du en del av ett glatt och härligt team, därför ser vi att du är en lagspelare som kan bidra till att skapa ett starkt team och god atmosfär i baren. Tillsammans med teamet utvecklar ni barverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster! 

Arbetsuppgifter 

Som Baransvarig hos oss är du huvudsakligt ansvarig för våra barer och vår barpersonal. Detta innebär att du driver, leder och utvecklar våra barer tillsammans med restaurangchef och ledningsgrupp, planerar schemaläggning och bemanning tillsammans med restaurangchef samt representerar vår barverksamhet under ledningsmöten. Du leder barpersonalen i barerna och arbetar även själv operativt i barerna som bartender där din uppgift är att agera föredöme för samtliga bartenders och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. 

Du har även ansvar för löpande inventering, beställning och inköp av varor till barerna i samråd med restaurangchef samt ansvar för att löpande säkerställa att barerna fungerar på ett optimalt sätt.

Som Baransvarig kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra bartenders, men även med platschef, restaurangchef och ledningsgrupp.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!


START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 50-100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Arbetstider enligt överenskommelse 

PLATS: Växjö

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö och goda chanser till vidareutveckling inom företaget.


Om O'Learys Växjö

O'Learys i Växjö är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats mitt på Storgatan i Växjö, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av restaurang, bar och ett stort eventcenter med modern teknik och roliga aktiviteter såsom bowling, shuffleboard, arkadhall och karaokerum. Vi arbetar för att bli en självklar mötesplats för Växjöborna och det bästa nöjescentret i stan! 

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor! 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej