Inaktiv platsannons

Tekniker- Sommarjobb i Hällefors

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar?

Nu söker vi en sommarjobbare till underhåll!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Avdelningen

Vår underhållsorganisation består av sex medarbetare och utför på uppdrag av organisationen, planerat och avhjälpande underhåll på vår maskinpark. Vi arbetar för våra interna kunders räkning för att säkerställa en hög tillgänglighetsgrad på våra maskiner, linjer, system och fastighet.

Uppdraget

Du kommer i huvudsak att arbeta med avhjälpande och förebyggande underhåll med felsökning, analys och reparation. Både elektriska och mekaniska arbeten förekommer.

Det förebyggande underhållet innebär inspektion/kontroll, smörjning, utbyte av slitagedelar samt rengöring. Vi använder underhållssystemet IDUS för planering av underhållsåtgärder och för rapportering av utfört arbete. 

Din profil

  • du har en gymnasial utbildning inom el, automation, drift och underhåll eller utbildning som ger likvärdig kompetens
  • erfarenhet av processunderhåll eller underhåll av produktionslinjer är meriterande
  • heta arbeten-utbildning 
  • du har god datavana och kan att lätt tillgodogöra dig teknisk dokumentation på både svenska och engelska
  • B-körkort
  • för att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år

Som person är du strukturerad, har god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad. Du är initiativrik och fattar beslut på saklig grund, samt har lätt för att samarbeta och klarar att arbeta i såväl små som stora grupper är en fördel för att lyckas i rollen som skiftgående tekniker.

Arbetstider och startdatum

Arbetstiden är 3-skift med rullande förmiddag-, natt- och eftermiddagsvecka (6.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00). Helgarbete kan förekomma. Denna tjänst har start i maj. 

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inte ditt cv eller personliga brev, du ansöker istället enkelt genom att svara på några korta urvalsfrågor. Om du uppfyller kraven för tjänsten kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen. Vänta inte med din ansökan och om du är aktuell för tester, slutför dessa så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi  urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 14 mars  
Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning längst t.o.m. augusti, heltid, 3-skift
Placeringsort: Hällefors

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hällefors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej