Inaktiv platsannons

Sommarjobb- produktion och logistik ☀️ i Hällefors

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vill du vara med och skapa dryckesupplevelser i världsklass i sommar? ☀️

Nu söker vi 20 medarbetare som kan stärka upp våra team under sommarperioden!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Dit når vi med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och en stark passion för att skapa smakupplevelser. Våra medarbetares insats i att producera och leverera produkter med hög kvalitet är en viktig del av detta. Vårt löfte till oss själva, våra medarbetare och vår omvärld beskriver Spendrups kultur och attityd i två enkla ord: Välkommen in!

Våra jobb

Inom Spendrups har vi en rad olika avdelningar som fyller olika funktioner för att producera och lagerhålla våra produkter och se till att de kommer ut för leverans. Ett sommarjobb hos oss kan innebära att du är den som blandar syrupen/smaksättningen till vårt Lokavatten. Ett annat är som operatör på en av våra två produktionslinjer där vi tappar drycken på petflaska och paketerar i olika förpackningstyper. Du även arbeta som truckförare och vara den som tar emot färdig pall från produktionen eller lastar ut gods för transport.

Vem är du?

Som medarbetare hos oss är du engagerad och bidrar till att vi som ett team och företag når våra mål. Vi värdesätter att du är handlingskraftig, ansvarsfull och flexibel. Du tycker om att arbeta i högt tempo, alltid med kvalitén på arbetet som största prioritet. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt likväl som i grupp då samarbete är något vi värdesätter högt. 

Det är meriterande om du har en teknisk utbildning eller truckkort. Du ska kunna kommunicera på svenska. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år. 

Då vi på Spendrups värdesätter mångfald ser vi gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Arbetstider och startdatum

Vissa tjänster har start redan i april/maj medan andra startar i juni. Arbetstiden är beroende på avdelning, 3-skift med rullande förmiddag-, natt- och eftermiddagsvecka eller 2-skift med rullande för-och eftermiddagsvecka.

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inte ditt cv eller personliga brev, du ansöker istället enkelt genom att svara på några korta urvalsfrågor. Om du uppfyller kraven för tjänsten kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen. 

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 14 mars
Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning längs t.o.m. augusti, heltid/skiftarbete
Placeringsort: Hällefors

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hällefors
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej