Inaktiv platsannons

Senior Account Manager till Linköping!

Dina arbetsuppgifterOm du brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en rolig och fartfylld bransch kommer du passa perfekt hos oss! Vi söker dig som har erfarenhet inom bemanning-och rekryteringbranschen och nu vill ta nästa kliv i karriären. Bli Studentworks nya Senior Account Manager och var med på vår tillväxtresa! Precis som i en klassisk Account Manager roll ansvarar du för hela försäljningsprocessen från ax till limpa. Dessutom får du:En mycket attraktiv provisionsmodell, möjlighet till tjänstebil och ett sammansvetsat team som driver regionen mot nya framgångar!Mer tid till att träffa dina kunder och sy ihop affärer - Vid påvisat goda resultat bistår vår avdelning inom Presales dig med att boka möten och prospektera dina fr

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter

Om du brinner för att göra affärer och vill fortsätta i en rolig och fartfylld bransch kommer du passa perfekt hos oss! Vi söker dig som har erfarenhet inom bemanning-och rekryteringbranschen och nu vill ta nästa kliv i karriären. Bli Studentworks nya Senior Account Manager och var med på vår tillväxtresa! Precis som i en klassisk Account Manager roll ansvarar du för hela försäljningsprocessen från ax till limpa. Dessutom får du:

En mycket attraktiv provisionsmodell, möjlighet till tjänstebil och ett sammansvetsat team som driver regionen mot nya framgångar!

Mer tid till att träffa dina kunder och sy ihop affärer - Vid påvisat goda resultat bistår vår avdelning inom Presales dig med att boka möten och prospektera dina framtida kunder.

Total frihet under ansvar - Jobba remote och lägg upp dina dagar utifrån vad som passar dig bäst. Vill du jobba hemifrån eller träna mitt på dagen, kör hårt! Vi tror på work life balance så att du får de bästa förutsättningarna till ett sund livsstil, med framgång både i jobbet och privat!

Möjlighet att vara med och påverka - Vi är en platt organisation och välkomnar alltid nya erfarenheter och insikter. Tack vare vår storlek och familjära stämning är det lätt att komma till tals och påverka organisationen. Har du en åsikt eller idé? Knacka din närmsta ledare eller vår VD på axeln och dela med dig av dina tankar.

Förvalta kunder - Visa oss vad du kan leverera så finns möjligheten att i ett tidigt skede ta del av storkunder och förvalta befintlig kundstock.  

Bli partner - Hos oss på Studentwork har du möjlighet att bli partner, oberoende av hur länge du jobbat hos oss eller din titel. Vi värdesätter istället engagemang, värderingar och drivkraft. Som partner får du vara med och påverka vår organisation och ta del av vår riktning framåt. 

Din profil

  • Minst 2 års erfarenhet från likande roll inom bemanning- och rekryteringsbranschen
  • Mycket god affärsförståelse och erfarenhet från att driva hela försäljningsprocessen
  • Erfarenhet från att jobba mot flertalet KPI:er med goda resultat

 Som person är du orädd, engagerad och drivs av resultat. Du trivs med att jobba mot tydligt uppsatta mål och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. I rollen kommer du ständigt vara i kontakt med nyckelpersoner med varierande befattningar inom diverse företag. Därför krävs det att du är relationskapande och kommunikativ. Vidare håller du en hög aktivitet samt har förmågan att identifiera möjligheter och framtida affärer. Att sprida energi och dela glädje faller sig naturligt för dig, samtidigt som du håller en hög professionell nivå i allt du gör. Vi räknar med att du vill vara med och bidra till en stark sammanhållning och kultur.

Andreas Tiborson blir din närmsta ledare! Han har varit en del av Studentwork Linköping i över fem år och bidragit stort till kontorets tillväxt. Idag är han ansvarig för regionen och partner i bolaget.

Placering: Linköping

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månader provanställning

Start: Enligt överenskommelse

 

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Linköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier