Inaktiv platsannons

Sales Development Coordinator i Stockholm

 Dina arbetsuppgifterStudentwork växer och vi söker nu nya kollegor internt till oss! I rollen som Sales Development Coordinator kommer du att ha en oerhört viktig funktion, nämligen att lägga grunden för våra framtida affärer! Tillsammans med ett team kommer du att jobba aktivt för att hitta nya potentiella kunder att samarbete med genom att kartlägga och kontakta företag. Arbetet kommer vara fördelat mellan att prospektera fram nya potentiella kunder och att själv ringa och presentera oss på Studentwork och hur vi kan hjälpa de. Du kommer att ha kontakt med nyckelpersoner inom olika organisationer och bygga upp ett nätverk. Genom ditt arbete kommer du få en inblick i många olika företag och branscher samt en djupare förståelse för hur de

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

 

Dina arbetsuppgifter

Studentwork växer och vi söker nu nya kollegor internt till oss! I rollen som Sales Development Coordinator kommer du att ha en oerhört viktig funktion, nämligen att lägga grunden för våra framtida affärer! Tillsammans med ett team kommer du att jobba aktivt för att hitta nya potentiella kunder att samarbete med genom att kartlägga och kontakta företag. Arbetet kommer vara fördelat mellan att prospektera fram nya potentiella kunder och att själv ringa och presentera oss på Studentwork och hur vi kan hjälpa de. Du kommer att ha kontakt med nyckelpersoner inom olika organisationer och bygga upp ett nätverk. Genom ditt arbete kommer du få en inblick i många olika företag och branscher samt en djupare förståelse för hur de är uppbyggda. Vidare kommer du att få kunskap i hur rekryteringsbranschen fungerar och i hur vi arbetar med att förse kunder med kvalitativa och träffsäkra processer.

Främst kommer du att:

  • Hitta nya potentiella kunder med hjälp av våra sökverktyg och research
  • Ringa företag och boka möten
  • Administrera utskick och information till kunder
  • Samarbeta med Account Managers och Key Account Managers inom vår organisation
  • När du börjar hos oss på Studentwork kommer du få en utbildning i våra system och i hur vi jobbar med vårt nätverk och kontakter.  

Din profil

Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning. Vi tror att du gillar att kommunicera med människor och är bekväm i att lyfta telefonen och etablera kontakt med nya företag. Som person ser vi att du är orädd, nyfiken och har en stark vilja att nå uppsatta mål. Bakom dig står ett team av engagerade kollegor som stöttar dig i ditt arbete. Ditt team kommer att vara en del av säljorganisation och ha tätt samarbete med kollegor såväl i Stockholm som i Göteborg och Linköping. 


För att söka tjänsten behöver du ha:  

  • Vana av att arbeta med telefon som verktyg
  • Mycket goda kunskaper i svenska (flytande) i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av bokning/försäljning via telefon alternativt säljande kundtjänst

Vi kommer att ge dig all kunskap och stöttning du behöver för att lyckas och din introduktion startas med en utbildning. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi lever efter våra värderingar, där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av applåder! 

Placering: Stockholm, Kungsholmen

Omfattning: Heltid, tillsvidare med provanställning om 6 månader

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Fast+ provision

 

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt! 

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier