Inaktiv platsannons

Platschef i Uppsala

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Uppsala

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu en till platschef till vår anläggningsverksamhet i Uppsala län. 

Om tjänsten

Som platschef på Peab Anläggning har du en central roll i våra projekt. Du arbetar självständigt med att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong. Som platschef har du ett totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet som platschef inom mark- och anläggning. Du har relevant teknisk utbildning såsom byggnadsingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet inom just mark- och anläggningsentreprenader. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god och säker arbetsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du inger förtroende och är duktig på att skapa långvariga relationer. Vidare besitter du goda ekonomiska kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift obehindrat. För tjänsten krävs B-körkort. Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)