Inaktiv platsannons

Platschef i Växjö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Växjö

Råvaruförsörjning är en nyskapad avdelning inom Swerock som samlar segmenten Grus & Berg och Recycling i en gemensam organisation för att knyta verksamheterna närmare varandra och arbeta mot gemensamma mål med optimalt nyttjande av kompetenser och resurser. Verksamheten är i ett spännande skede och utifrån våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga söker vi nu efter en platschef med ansvar för vår täktverksamhet i Småland som vill vara med på vår resa framåt!

Om tjänsten

I rollen som platschef får du ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande jobb med stor möjlighet att påverka och utveckla. Du ansvarar för att strategiskt planera och projektleda vår täktverksamhet i Småland, samt utveckla kundrelationer och hålla dig uppdaterad gällande marknadens behov.

Till dina primära arbetsuppgifter hör:

  • Att leda, planera och styra den dagliga produktionen med kvalité och leverans i enlighet med myndigheters ålägganden och krav.
  • Resultatansvar för tilldelat ansvarsområde med månadsrapportering och enligt gällande fastställda ekonomiska ramar.
  • Ansvar för resursplanering, produktivitet, kostnadsoptimering och rapportering av ev. avvikelser.
  • Operativt personalansvar vilket inkluderar exempelvis delaktighet i rekryteringar och lönesättning etc.
  • Arbetsmiljöansvar och ansvar för miljö enligt fastställt regelverk.
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.
  • Verka i enlighet med företagets policyer och bidra till god intern samverkan.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har mångårig erfarenhet från branschen och god förståelse för verksamheten. Du har erfarenhet från försäljning och har tidigare haft en ledande befattning inom anläggningsbranschen eller liknande.

Du besitter goda ledaregenskaper, trivs i rollen som ledare och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat. Som person är du jordnära och positiv. Du är engagerad, ser nya affärsmöjligheter och har starkt kundfokus med intresse, vilja samt förmåga att vårda kundrelationer och leverera den bästa lösningen för alla parter.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-02-28

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)