Inaktiv platsannons

Sommarjobb, kontor & administration i Ängelholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Sommarjobb, kontor & administration

Sökes till Ängelholm

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Du som läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå och har fyllt 16 år är välkommen att söka sommarjobb hos oss på Peab. Du får lära känna Peab, ett av Sveriges största bygg- och anläggningsföretag, och vi får lära känna dig.

Kanske blir du vår nya medarbetare i framtiden!

Om oss
Koncernstaberna stödjer koncernens verksamheter inom samtliga områden och levererar bl a tjänster inom Ekonomi, IT och Kundservice. Verksamheten är huvudsakligen lokaliserad i Ängelholm och Solna och det är på dessa orter som vi kan ta emot dig under ditt sommarjobb.

Om tjänsten
Vi söker dig som på gymnasie-, högskole- eller universitetsnivå utbildar sig till ekonom, systemekonom, systemutvecklare eller växeltelefonist. Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Uppgifterna varierar beroende på din ålder, erfarenhet och utbildning. Att jobba på Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela anställningen.

Vem är du?
Vi söker dig som är student och läser en branschrelaterad utbildning på gymnasie-, yrkeshögskole- eller universitetsnivå, samt har fyllt 16 år.

Din ansökan ska innehålla, CV och personligt brev. Specificera din tillgänglighet i ditt personliga brev. 

Vid frågor om tjänsten och anställningens innehåll är du välkommen att kontakta Marianne Oelker Johansson, 

Vid frågor om hur du ansöker och skickar in din ansökan kan du kontakta Peabs HR-support på 0101-500 420.  Sök tjänsten via knappen "Sök tjänsten". Vi tar ej emot ansökningar via email. Sista ansökningsdag är 15 mars. Du kommer att få besked gällande din ansökan senast 30 april. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-03-15

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Ängelholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Ängelholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)