Inaktiv platsannons

Ordermottagare till Swerock! i Helsingborg

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten


swerock_fixad_CMYK.jpg

swerock_EasyCruit_lite enklare.jpg

 

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Till Swerock i Helsingborg söker vi just nu en ordermottagare med start omgående! Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på Studentwork och uthyrd som konsult till Swerock. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (

lajla.dzebic@studetnwork.com

).

För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra ett personlighetstest som vi skickar till din mail vid ansökningstillfället. Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig konsultchef.  

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ordermottagare kommer du främst arbeta med fjärrstyrning av vågar som innehar avfall och gods som ska återvinnas. Rollen kommer innebära kontakt med chaufförer som lastar av gods, kunder och platschefer men även rådgivning till privatpersoner som införskaffar material. Du kommer även administrera detta i interna system vilket innebär att du kommer ha en varierad roll som kräver både självständigt arbete och likaledes samarbete med kollegor och övriga aktörer. Din roll kommer på sikt att kunna utvecklas där du har möjligheten att ta dig an fler arbetsuppgifter.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 6 månader

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Helsingborg

Din profil

Vi söker dig med en fullständig gymnasieutbildning, gärna inom ett teoretiskt område. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete inom ordermottagning är detta högst meriterande men inget krav. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av service då rollen innebär mycket kontakt med kunder, kollegor och chaufförer. Vi kommer utgå mycket från dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Vi ser därför att du är en trygg och lugn person med en god social förmåga. Vi tror att du trivs i ett arbete som kan inneha ett högt tempo och som kräver att du är handlingskraftig och beslutsam. I övrigt bör du vara noggrann och strukturerad, lättlärd samt återhämta dig lätt. Du bör även ha goda kunskaper inom Office-paketet. 

 B-körkort är ett krav för tjänsten.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Helsingborg
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier