Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom i Rimforsa

LR Revision & Redovisning är ett klassiskt revisions- och redovisningsföretag med kontor på över 50 orter från Malmö till Kiruna. Deras kunder finns inom en mängd olika branscher med den gemensamma nämnaren att de är mindre till mellanstora företag. För LR Revision & Redovisning är kunden alltid i fokus, och de värdesätter ett personligt och professionellt bemötande. Till distrikt Östergyllen med kontor i Linköping, Borensberg, Motala och Rimforsa söker vi nu en kundfokuserad redovisningsekonom med placering i Rimforsa.   Om tjänstenDetta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till LR Revision & Redovisning. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentw

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

LR.jpg

LR Revision & Redovisning är ett klassiskt revisions- och redovisningsföretag med kontor på över 50 orter från Malmö till Kiruna. Deras kunder finns inom en mängd olika branscher med den gemensamma nämnaren att de är mindre till mellanstora företag. För LR Revision & Redovisning är kunden alltid i fokus, och de värdesätter ett personligt och professionellt bemötande. Till distrikt Östergyllen med kontor i Linköping, Borensberg, Motala och Rimforsa söker vi nu en kundfokuserad redovisningsekonom med placering i Rimforsa. 

 

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till LR Revision & Redovisning. Hela rekryteringsprocessen hanteras av Studentwork och frågor om rollen eller företaget ställs till Studentwork och ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson (elin.karlsson@studentwork.com).

Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag. 

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer du jobba mot flera mindre- och mellanstora kunder och hjälpa dem med allt från bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, fakturor, avstämningar, skattedeklarationer och moms etc. Då LR Revision & Redovisning är en mindre byrå är ingen dag den andra lik och du erbjuds en varierad roll med mycket utvecklingsmöjligheter. När du börjar som redovisningsekonom kommer det att finnas en tillgänglig kundbas som du tar över och jobbar med. Du ansvarar då själv för att ta kontakt med dina kunder för att säkerställa att de får ett personligt bemötande men har givetvis också kollegor som kan stötta upp med vissa delar.

På LR Revision & Redovisning i Rimforsa har du en kollega som du jobbar närmast, men du har också kollegor på andra orter och tillsammans blir ni ett sammansvetsat och kompetent gäng som sätter kunden i fokus.

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Start: Snarast, enligt överenskommelse

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kan även vara gymnasieekonom i grunden men då ser vi gärna att du har ca tre -fem år arbetslivserfarenhet från exempelvis en byrå. På LR Revision och Redovisning jobbar de främst i Fortnox och har du tidigare jobbat i samma program är detta meriterande.

Som person tror vi att du som söker är väldigt serviceinriktad, kundfokuserad och hjälpsam då du jobbar mot en egen kundbas och säkerställer att de får den hjälp de behöver. Då du jobbar mot flera kunder samtidigt och i en varierad roll krävs det att du är anpassningsbar och har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter, även de dagar då arbetstempot är något högre. Vidare tror vi att du är noggrann, strukturerad och kommunikativ.

Vad som bör prioriteras ska du ha förmåga att se själv så det krävs även att du är strukturerad och har ett öga för detaljer. För att trivas på LR Revision & Redovisning Östergyllen tror vi även att du är social, noggrann och gillar att skapa en personlig kontakt med både kunder och kollegor då de är ett väldigt familjärt företag.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Rimforsa
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Rimforsa | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier