Inaktiv platsannons

Butikschef på Snabbgross i Södertälje

Om tjänsten

Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist.

Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss.

Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.

Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.

 

Beskrivning

Restauranggrossisten  Snabbgross öppnar ytterligare en butik i vårt nya butikskoncept för konsumenter – Snabbgross Club. Vi söker en butikschef till  Snabbgross Club i Södertälje som beräknas öppnar tredjekvartalet 2021.  

Nu söker vi dig som vill vara med på den häftiga resan mot att utveckla Axfood Snabbgross helt nya butikskoncept – Snabbgross Club. Ett nytt butikskoncept där nu konsumenter, via ett medlemskap, får tillgång att handla samma högkvalitativa matvaror som våra restaurang- och cafékunder.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt huvudansvar som Butikschef blir att göra butiken till en inspirerande arbetsplats där kunden står i centrum och där du tillsammans med dina medarbetare operativt skapar kundnytta och lönsam försäljning. En viktig del av ditt jobb blir att se till att dina medarbetare utvecklas och trivs, växer och bidrar till en positiv kundupplevelse. Som chef har du ett helhetsansvar för butiken och för att affärsidén ska förverkligas. Med ansvar för försäljning, bruttovinst, kostnader, resultat och budget ska du driva arbetet framåt mot de fastställda målen. I rollen ingår också att göra uppsökande besök hos kund.

 

I rollen som butikschef arbetar du också med Ny kundsbearbetning mot restaurang och företagsmarknaden. En del av ansvaret för processen ligger hos dig som butikschef att tillsammans med dina medarbetare sälja in Snabbgross och leda framåt i allt från första kundkontakt, fysiska möte i butiken eller uppsökande hos kund, därtill kan utskick av ev. offert förekomma till avslutad affär. Därefter följer vi även upp kunden och vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer. I rollen ingår också bearbetning av de befintliga kunder där man har som stöd sitt befintliga kundregister. Vidare arbetar du nära vårt supportkontor där du bland annat får stöttning och möjlighet att diskutera och få hjälp längs med vägen. Tillsammans ser Du till att Ni använder de verktyg som Snabbgross har för driva butikens försäljning framåt.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas behöver du vara en coachande chef som skapar delaktighet och kommunicerar på ett tydligt sätt. Att du är matintresserad, bra på att driva lönsam försäljning och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning i rollen. Självklart är du en handlingskraftig och ansvarstagande ledare med positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när det uppstår, men även att du fångar upp och förverkligar förbättringsförslag. Det är ett krav att du har arbetat inom handeln och är van att arbeta med budget och resultat. Du har dokumenterad ledarerfarenhet och är bra på att driva försäljning och utveckla lönsamma affärer. Givetvis ska du känna till och vara van vid att följa rådande lagar och avtal.


Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Södertälje
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej