Inaktiv platsannons

Avdelningschef (775) i Borås

Om tjänsten


Det finns alltid nåt att göra!

”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.”

1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort. Oavsett om du ska renovera din lägenhet, bygga ditt drömhus eller planterar växter i din trädgård är vårt uppdrag att stötta dig! När det handlar om att förverkliga projekt satsar våra kunder på proffsen i branschen. Och varför inte göra detsamma när det gäller din karriär?


Avdelningschef (775) 

Dina Arbetsuppgifter:

Har du erfarenhet inom logistik eller en tidigare bakgrund som sälj-, avdelnings- eller kanske butikschef? Då kan du vara den vi söker!

I rollen som avdelningschef har du det övergripande ansvaret att leda och fördela arbetet i den dagliga driften i ditt team. Du ska utveckla och motivera dina medarbetare så att de stimuleras och bidrar till en positiv arbetsmiljö som smittar av sig på våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av att omsätta HORNBACHS varuflödesstrategi samt optimera processen inom logistik. Du ansvarar för att våra kunder får rätt varor, i rätt tid, i rätt skick och till rätt plats.

Som avdelningschef arbetar du tillsammans med dina kollegor i varuhusledningen, i nära samarbete med varuhuschefen och är hans ställföreträdare vid dennes frånvaro och vid jourtjänstgöring.

 

Din Profil:  

Vi söker dig som är sälj- och serviceinriktad och har dokumenterad ledarerfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda grupper om 10-15 personer, där du skördat framgång genom ett tydligt och kommunikativt ledarskap. Du har flera års erfarenhet från detaljhandeln samt vana att hantera stora volymer. Du tänker affärsmässigt i verksamhetens alla led och har en god förmåga att omvandla strategi till handling. Du ska ha god kunskap och erfarenhet inom ekonomi för att kunna utveckla dina avdelningar och dess lönsamhet. Din drivkraft och vilja att ta ansvar är framträdande och Du arbetar strukturerat mot utsatta mål. Truckkort och B-körkort är ett krav.
 

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare. Heltid. Schemalagd arbetstid. Varierande arbetstider måndag till söndag, dagtid, kvällar och helger.

Lön: Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

 

I vårt team med mer än 19 000 medarbetare finns det alltid behov för nya idéer och duktiga medarbetare. Skicka oss din ansökan och bli en del av HORNBACH-familjen.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)