Inaktiv platsannons

Säsongstekniker och trädgårdsmedarbetare till Skara Sommarland i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

 

Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga karuseller och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för teknik eller trädgård - då kan tjänsterna som säsongsmekaniker, underhållsarbetare/fastighetsskötare eller trädgårdsmedarbetare vara något för dig!

SÄSONGSMEKANIKER


I tjänsten som Säsongsmekaniker utför du dagliga kontroller av våra åkattraktioner och motorfordon i parken och åtgärdar mindre problem som uppmärksammas vid kontrollerna. Antingen jobbar du med motor, där du fokuserar helhjärtat på våra gokarts, eller så jobbar du med attraktion, där du tillsammans med våra attraktionstekniker genomför kontroller och underhåll på våra attraktioner. Du är serviceinriktad och arbetar förebyggande med maskinunderhåll. Du är en problemlösare med stort säkerhetstänk som inte är rädd för att fråga om hjälp. Vi söker dig som är teknikintresserad och har teknisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbete. För att arbeta med attraktioner är du minst 18 år fyllda. För att arbeta med våra motorfordon är du minst 16 år. Arbetstiderna varierar mellan 07-19.15, både vardagar och helger.

UNDERHÅLLSARBETARE/FASTIGHETSSKÖTARE 


I rollen som underhållsarbetare tar du löpande hand om reparationer och underhåll i parken och på campingen. För att trivas i rollen är det viktigt att du är tekniskt lagd, händig, självgående och tar ett stort personligt ansvar. Du älskar att ge service och tycker om utmaningar i arbetet. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av fastighetsunderhåll. Vidare har du B-körkort. Du är minst 18 år fyllda. Arbetstiderna varierar mellan 07-23, både vardagar och helger.

TRÄDGÅRDSMEDARBETARE


I rollen som trädgårdsmedarbetare ansvarar du för att hålla efter det som vår externa trädgårdsgrupp planterat under sommaren. Du vattnar, rensar och snyggar till alla våra planteringar. Vi söker dig som har gröna fingrar, gillar att spendera dina somrar i trädgården och som är självgående. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. B-körkort krävs. Du är minst 18 år fyllda. Arbetstid är 07-16, måndag-fredag.

 

Mer om tjänsterna

Till säsongen 2021 söker vi i nuläget ett flertal säsongsmekaniker/underhållsarbetare och en trädgårdsmedarbetare. Tjänsterna är säsongsanställningar och sträcker sig från början av juni till slutet av augusti. Några av tjänsterna startar redan i april då vi behöver hjälp med uppstart av parken. Utbildning och introduktion sker i anslutning till anställningens start. Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdatum är 3 mars, men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

 

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb