Inaktiv platsannons

Help desk-support i Stockholm

Har du minst 2 års erfarenhet av en roll som Help desk-support? Är du en serviceinriktad och lösningsorienterad person som kan arbeta både självständigt och i team? Vi på Studentwork letar just nu efter en Help desk-medarbetare till vår kund med kontor i centrala Stockholm. Låter detta intressant? I så fall ser vi fram emot din ansökan redan idag!   Dina arbetsuppgifterI rollen som Help desk-support kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett ärendehanteringssystem och lösa problem via email, telefon och fjärrstyrning. Ärendena kommer bland annat beröra datorer, telefoner, Office 365 och kontohantering i Active Directory. En stor del av ditt arbete kommer handla om felsökning och problemlösning. Du kommer även

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Har du minst 2 års erfarenhet av en roll som Help desk-support? Är du en serviceinriktad och lösningsorienterad person som kan arbeta både självständigt och i team? Vi på Studentwork letar just nu efter en Help desk-medarbetare till vår kund med kontor i centrala Stockholm. Låter detta intressant? I så fall ser vi fram emot din ansökan redan idag!


 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Help desk-support kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i ett ärendehanteringssystem och lösa problem via email, telefon och fjärrstyrning. Ärendena kommer bland annat beröra datorer, telefoner, Office 365 och kontohantering i Active Directory. En stor del av ditt arbete kommer handla om felsökning och problemlösning. Du kommer även ansvara för att beställa, ta emot och skicka ut olika enheter och kringliggande IT-utrustning.

Som Help desk-support hos vår kund kommer du att vara en del av ett internationellt team och ha kontakt med andra Help desk-medarbetare i bland annat USA.

 

Ort: Centrala Stockholm

Start: Omgående

Omfattning: Konsultuppdrag på 3 månader

Arbetstider: 8-17



Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och minst 2 års erfarenhet av en roll som Help desk-support, alternativt dig som är nyexaminerad och har en relevant YH- eller universitetsutbildning. Du är flytande i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

För denna tjänst kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du nyfiken och analytisk med ett stort intresse för problemlösning. Du är inte rädd att fråga efter hjälp och du ser till att du får den information som du behöver för att ta dig framåt i arbetet. Vidare är du serviceinriktad och har ett stort fokus på att dina kollegor ska få den hjälp och support som de behöver. 

 

 

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier