Inaktiv platsannons

Lokalvårdare i Kalix

Om tjänsten

BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?


Vi söker nu en lokalvårdare till vår produktionsanläggning i Karlsborg, utanför Kalix. Här tillverkas ca 330 000 ton massa årligen och verksamheten är i snabb utveckling för att möta marknadens ökade efterfrågan på våra produkter.
Vår lokalvårdsgrupp är uppskattad och skapar trivsel för vår all vår verksamhet. Som lokalvårdare är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av den dagliga städningen av kontorslokaler, omklädningsrum och manöverrum i fabrikslokaler. Vid vissa tillfällen kan även extra städ som fönsterputsning, golvvård och storstäd förekomma.
Förutom lokalvård får man också möjlighet att lära sig fler uppgifter inom sektionen Fabriksservice, som tex portvakt, förråd och restaurang. Arbetsrotationen är viktig vid frånvaro i övriga arbetsgrupper samt för ökad trivsel och flexibilitet i gruppen. Tjänsten innehåller och förutsätter goda kontakter med såväl interna som externa kunder och kontaktytor.
Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas för att bli ännu bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och arbetstiden förlagd till dagtid. Vi tillämpar provanställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med och välkomnar därför särskilt manliga sökanden till tjänsten.

Som person är du noggrann då vi hanterar hygienkrav samt serviceinriktad då du kommer ha mycket kontakt med kunder. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan arbeta självständig när så krävs. Vi värdesätter ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Yasmine Sandberg, kordinator Fabriksservice, tel +46(0)923-66 286, +46(0)70-6966286, alt yasmine.sandberg@billerudkornas.com  
eller
Thomas Larsson, Sektionschef Fabriksservice, telefon +46 (0)923-66 221, +46 (0)70-668 24 83 alt thomas.me.larsson@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 7 mars!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalix
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej