Inaktiv platsannons

Senior Löneadministratör med ansvar som teamledare i Gävle

Om tjänsten

Är du en erfaren och kompetent löneadministratör som är redo för nästa utmaning i karriären? Vi söker en person som är med och formar arbetssätt och framtid för vårt löneteam i Gävle. Vi står inför stora förändringar i vårt lönearbete i och med den pågående implementeringen av vårt nya lönesystem och du blir en nyckelfigur i arbetet mot ett löneteam i världsklass. I rollen kommer du på ett samarbetsorienterat och engagerat sätt leda arbetet och fungerar som stöd till teamet i lönerelaterade frågor. Du arbetar också som stöd till Lönechefen samt med löpande lönehantering, analyser, avstämningar samt kontakter med kunder och myndigheter för en eller flera verksamheter inom BillerudKorsnäs.

Team Lön, där tjänsten är placerad, hanterar löner och andra administrativa uppgifter som utläggshantering, statistik och support för BillerudKorsnäs svenska enheter. Teamet behöver dock stärkas upp med en driven lönespecialist med djup kompetens inom lönehanteringens samtliga delar, en slipad förmåga att hitta lösningar på komplicerade löneproblem och erfarenhet av ledarskap.

Som löneadministratör med teamledarsansvar kommer du att löpande hantera det dagliga arbetsupplägget, coacha i teamets frågor kring lön, driva arbetet framåt med att utveckla vardagliga arbetsrutiner men även arbeta självständigt med lönehantering för både tjänstemän och kollektivanställda i enlighet med intern arbetsfördelning. Mycket av ditt dagliga arbete handlar om att ge service och vårda relationer samt att driva vår gemensamma utveckling framåt.

För rätt person erbjuder vi ett arbete där du:

Det allra viktigaste är vem du är som person och hur du kompletterar vårt team. Men du behöver också uppfylla några lite mer formella krav:

Vi sätter stor värde på din förmåga att på ett prestigelöst och lyhört sätt samarbeta med både medarbetare, kollegor och kunder. Det är positivt om du som person har en fallenhet för att strukturera, analysera och prioritera samt driva mindre projekt.

För mer information om rollen vänligen kontakta Linda Kläringe, Global Payroll Manager, på 070 795 13 46 eller Linda.Klaringe@billerudkorsnas.com.

För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Fabian Åhlin, Senior Talent Acquisition Partner, på 070 312 35 24 eller fabian.ahlin@billerudkorsnas.com.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 14/3.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej