Inaktiv platsannons

3 st Operatörer till Renseriet i Kalix

Om tjänsten

Söker du ett stimulerande och utvecklande arbete i ett innovativt företag med stort hållbarhetsfokus? Vill du arbeta på en avdelning med omväxlande arbete, starkt kundfokus och teamkänsla? Då är du kanske vår nästa Operatör?

I samband med pensionsavgångar söker vi nu tre st Operatörer till vår avdelning Renseriet på vår Produktionsanläggning i Karlsborg, strax utanför Kalix.

Vi söker dig som vill ta chansen att arbeta som Operatör på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenhet. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden till dessa tjänster.

Möt vår Operatör Viktor och få en glimt av hans vardag på Renseriet
--> 

Beskrivning av tjänsterna
Som Operatör på Renseriet är du en viktig del i ett skiftlag där alla arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre. Inom skiftlaget roterar ni mellan de olika arbetsuppgifterna som bland annat omfattar att lossa inkommande virkestransporter och schaktning av flis med truck och flistraktor.

Här kommer du att få delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete som präglas av högt säkerhetstänk, dialog och trivsel. Tillsammans ser vi till att produktionen sker med säkerheten främst, och alltid med högsta kvalitét.

Upplärning för arbetet kommer att fås på plats.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid och arbetstiden är förlagt till skiftgång. Vi tillämpar provanställning.

·       Fullgjord gymnasieutbildning med godkända betyg

·       B-körkort är ett krav

·       Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Meriterande:

·       Erfarenhet från processindustrin

·       Truckkort minst klass B

·       Erfarenhet av maskinkörning

Vi söker dig som kan arbeta på ett strukturerat sätt med säkerheten i fokus. Du har ett logiskt-analytiskt tänkande och tycker om att fokusera på detaljer samtidigt som du förstår deras betydelse för helheten. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i arbetet och en vilja att ta dig an nya utmaningar. Du agerar på ett respektfullt och prestigefullt sätt gentemot dina medarbetare och främjar gruppen och relationerna med andra människor.

Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; tänka nytt, känna ansvar, samarbete och skapa värde. Vi har en informell företagskultur där vi uppmuntrar våra medarbetare att bidra med nya idéer, att dra fördel av och arbeta tillsammans, att ta ansvar för säkerheten och vår egen arbetsmiljö och att skapa mervärde både internt och externt. Tillsammans bygger vi ett företag i världsklass.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta: Ola Cederholm, Sektionschef Renseriet, Tel 0923-66176.

För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Lundbäck, HR Business Partner, 0923-66205.

Välkommen med din ansökan senast 7 Mars.

Efter ansökningsperiodens slut kommer vi att påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars månad. 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalix
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej