Inaktiv platsannons

Marknadskommunikatör till Clean Drink i Stockholm

Vi på Clean drink tror på en fantastisk smakupplevelse i kombination med en hållbar framtid och en hälsosam livsstil. Därför presenterar vi en funktionsdryck producerad i Norden och baserad på källvatten av allra högsta kvalitet. Produkten är vegansk och dessutom fri från socker, konserveringsmedel, taurin och färgämnen. Istället för onödiga tillsatser har vi fokuserat på att tillsätta de vitaminer och mineraler du behöver för att kunna bli ditt bästa jag. Varje dag.  Dina arbetsuppgifterFör Clean Drinks räkning söker vi nu en kreativ marknadskommunikatör som sköter deras dagliga kommunikation och har ett stort intresse för hållbarhet, då detta är något som genomsyrar hela Clean Drink.Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:  Uppda

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

clean-drink.png

Vi på Clean drink tror på en fantastisk smakupplevelse i kombination med en hållbar framtid och en hälsosam livsstil. Därför presenterar vi en funktionsdryck producerad i Norden och baserad på källvatten av allra högsta kvalitet. Produkten är vegansk och dessutom fri från socker, konserveringsmedel, taurin och färgämnen. Istället för onödiga tillsatser har vi fokuserat på att tillsätta de vitaminer och mineraler du behöver för att kunna bli ditt bästa jag. Varje dag.  

Dina arbetsuppgifter

För Clean Drinks räkning söker vi nu en kreativ marknadskommunikatör som sköter deras dagliga kommunikation och har ett stort intresse för hållbarhet, då detta är något som genomsyrar hela Clean Drink.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  •  Uppdatera hemsidan
  • Arbeta med företagets sociala medier som exempelvis kan innebära att ta kontakt med eventuella samarbetspartners och skicka ut pressbud
  • Lägga upp kampanjer och skicka ut pressmeddelanden inför lanseringar
  •  Uppdatera pressrum i tätt samarbete med företagets VD


Start: Så snart som möjligt

Omfattning: Heltid (40 h/v)

Arbetstider: 9-17

Placering: Stockholm, Sveavägen. 

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation. Du kan kommunicera kreativt via text med korrekt svenska. Du har erfarenhet av att jobba med Facebook Ads och i Wordpress. Du är ett "sociala medier-geni" som är van att använda instagram och andra sociala medier. 

Som person är du strategisk, stresstålig och kommunikativ. Om du är intresserad av varumärkesbyggande, kommunikation och vill vara med på en tillväxtresa är det här en stor chans för dig att utvecklas och växa.

För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra ett personlighetstest som vi skickar till din mail efter ansökan. 

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier