Farmaceutvikariat i VallentunaVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Yassir Noori berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Vallentuna. På apoteket som är stort, ljust och trevligt är vi 14 anställda. En av våra farmaceuter går på föräldraledighet och vi behöver en ersättare under minst ett år framåt. Kanske är du som nyexaminerad farmaceut nyfiken på ett jobb på ett större apotek.

För mig som chef, är det viktigt att du ser helheten i apoteket och tycker om att hjälpa "hela kunden" både med recept och egenvårdsrådgivning.

Vi har många stamkunder i alla åldrar varav många är djurägare.

Tjänsten är en Visstidsanställning som farmaceut 1 år med eventuell förlängning. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Vallentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vallentuna | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen