Inaktiv platsannons

Product Owner E-commerce i Malmö

Om tjänsten

Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom BHG Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår populära destinationer, bl. a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. BHG Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Nu ger vi dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag och chansen att få växa och utvecklas i verksamheten tillsammans med kompetenta kollegor. Home Furnishing Nordic AB är ett bolag med hög prestationsnivå, stor drivkraft och höga mål där fokus ligger på möjligheterna. 

Ta chansen att bli en del av Sveriges främsta e-handlare!

Om tjänsten

Som produktägare är du den primära kontaktpersonen för ett av våra utvecklingsteam i Ukraina, och ansvarar för att detta team fokuserar på rätt saker. För att lyckas behöver du arbeta nära både ditt utvecklingsteam och interna intressenter för att förstå vad “rätt” betyder i just vårt sammanhang, och för att kunna göra tydliga prioriteringar som hjälper teamet att ta sig mot målen i små värdefulla steg.

Det är också du som produktägare som står för visionen - som vet var produkten är på väg, hur den kommer se ut i framtiden och varför den ska se ut precis så. Du har ansvar över filtrering och prioritering av organisationens önskemål och ser till att projekt och initiativ möter bolagets strategiska mål och levereras i tid. Du driver kontinuerligt våra siter framåt avseende konvertering och usability, utan att göra avkall på look-and feel aspekter. 

Du kommer ingå i företagets IT-avdelning med ett team av Produktägare som tillsammans skall forma vägen framåt och rapporterar till vår COO Andreas Stighäll.

Om dig

För att lyckas i rollen krävs att du har ett genuint intresse för UX och datadriven försäljning. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet som tex e-handelschef, produktägare eller teknisk projektledare. Du har en förståelse för utvecklingsprocesser inom webbaserade mjukvaruprodukter, relevant akademisk utbildning eller motsvarande och behärskar det svenska och engelska språket mycket bra i såväl tal som skrift. 

En förutsättning för tjänsten är att du har mycket goda kunskaper i Google Analytics.

Sedan starten har Home Furnishing Nordic genomgått en kraftig expansion, varpå det är viktigt att du trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Vi ser att du som söker är en ödmjuk ledare som är pragmatiskt lagd. Du är driven och arbetar proaktivt, tar gärna egna initiativ och trivs i en roll som ”spindeln i nätet”. Du är duktig på att planera, prioritera, genomföra och följa upp tillsammans med berörda parter. 

Vidare är du affärsorienterad och analytisk, med en tro på att samarbete, transparens,  kommunikation och relationer är nyckeln till framgång.

Vi erbjuder:

Ett självständigt, spännande och utvecklande arbete hos Nordens största och snabbast växande e-handelsaktör inom heminredning. Vi erbjuder dig en roll där du förväntas bidra till företagets fortsatta tillväxt och utveckling. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan med CV och personligt brev skickas in via länken. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan

Om BHG Group:

BHG Group är den ledande onlinebaserade leverantören av hemförbättringsprodukter i Norden. Vi erbjuder våra kunder ett brett produktsortiment till attraktiva priser med bekväm hemleverans. Vi bedriver verksamhet inom två segment, DIY och heminredning, där DIY innefattar försäljning av produkter från välkända varumärken för hem och trädgård och heminredning innefattar försäljning av möbler och dekorationsprodukter, huvudsakligen under egna varumärken. BHG Group omsatte knappt 9 miljarder kronor 2020, har huvudkontor i Malmö och är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.  

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Detaljhandel | Deltidsjobb