Inaktiv platsannons

Teamchef till Stockholms Syncentral

Teamchef till Stockholms... Har du goda erfarenheter av ledarskap och ett intresse för området funktionsnedsättning, barn och familj. Vill du leda ett team på en av Stockholms viktigaste samhälleliga instanser? Då är tjänsten...

Om tjänsten

Teamchef till Stockholms Syncentral

Har du goda erfarenheter av ledarskap och ett intresse för området funktionsnedsättning, barn och familj. Vill du leda ett team på en av Stockholms viktigaste samhälleliga instanser? Då är tjänsten som Teamchef på Stockholms Syncentral något för dig!

Om Tjänsten

Tjänsten ligger under segmentet Healthcare inom Sodexo AB och är placerad på Stockholms Syncentral. Sodexo AB’s ambition är att genom Quality of life arbeta för kompetens, kvalitet och nöjda patienter, samverkanspartner och kunder. På Syncentralen arbetar ca 75 personer med rehabilitering och habilitering av personer med synnedsättning eller blindhet. Här jobbar bl.a. synpedagoger, optiker, kuratorer, psykologer och IT-pedagoger. Verksamheten finns i moderna lokaler centralt vid Fridhemsplan.

Denna tjänst innebär att du är teamchef för barn- och ungdomsteamet, som riktar sig till barn och ungdomar i åldern 0-20 år med synnedsättning eller blindhet. Medarbetarna arbetar i tvärprofessionella arbetslag och möter barn och föräldrar på Syncentralen men även i barnets närmiljö som förskola, skola och i hemmet. Ditt ansvar som teamchef är att leda och fördela arbetet tillsammans med teammedlemmarna. Du har direkt medarbetaransvar för omkring 20 personer.

Du är direkt underställd enhetschefen och ingår i ledningsgruppen vid Stockholms Syncentral. Du får ett kollegialt stöd genom de andra teamcheferna inom Syncentralen.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;

  • Ansvar för att planera den dagliga verksamheten inom ditt team
  • Personalansvar- och delegerat arbetsmiljöansvar för dina teammedlemmar
  • Samarbete med aktörer inom synhjälpmedel
  • Samverkan med samhällsinstanser inom kommun och region, Specialpedagogiska skolmyndigheten.
  • Utveckling av rutiner samt leda utvecklingsprocesser

Om dig

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning gärna med inriktning på hälso- och sjukvård samt har erfarenhet av ledarskap. Du vill tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten med målsättningen att ge bästa förutsättningar för att stödja personer med synnedsättning och blindhet enligt Syncentralens uppdrag.

Det här är ett jobb för dig som är målmedveten, analytisk, strukturerad och initiativrik och som har förmåga till helhetsperspektiv. Du är bra på att samverka med andra verksamheter och har lätt för att samarbeta. Du delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling. 

Viktigt för tjänsten är;

  • Relevant högskoleutbildning gärna med inriktning hälso- och sjukvård
  • Ledarskapsutbildning
  • Att du är affärsinriktad samt kund och serviceorienterad
  • God kommunikationsförmåga, både i tal och skrift
  • Erfarenhet och kunskap om habilitering är meriterande

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform och arbetstider:

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid. 

Om ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Har du frågor kontakta Eva Karlström, enhetschef eva.karlstrom@sodexo.com, 076-502 3701

Din ansökan vill vi ha senast den 6 april 2021.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

 

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet. Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=4212&rmlang=SE

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb