Inaktiv platsannons

P4 Västernorrland söker praktikant i Sundsvall

Om tjänsten

P4 Västernorrland har de senaste åren producerat ett flertal riktigt stora avslöjanden och vi tänker fortsätta vara redaktionen som satsar på undersökande journalistik. Här jobbar vi tillsammans för att göra angelägen och agendasättande journalistik. Vår lyssnarskara är stabil och vi får kontinuerligt hejarop och kvitton på att vi lyckas göra ett angeläget, relevant och underhållande utbud både i FM och digitalt.  Kanalen består av ett trivsamt och ambitiöst gäng som drivs av att utveckla och att utvecklas.

Lokalt perspektiv på plats ett segerrecept!

Vi på P4 är unika utifrån vår lokala kännedom. Det är vi som är först på plats och direktsänder när det händer och vårt mål är alltid att beröra och släppa fram en mångfald av röster och perspektiv. Vår arbetsplats varierar ofta från dag till dag, eftersom vi ska vara där det händer, nära våra lyssnare. Men det som är gemensamt, oavsett var vi befinner oss, är att vi gör journalistik som utgår från människorna där de får vara med och forma innehållet.

Är du en idérik journaliststudent som drivs av att berätta?

Det allra viktigaste för dig som vill göra din praktik hos oss är att du har ett genuint intresse av lokal journalistik, oavsett vilken plattform den publiceras på.

Viktigt är också att du gillar att bygga relationer, inte bara i mötet på plats, utan också att du ser sociala medier som en möjlighet. Som praktikant på P4 Västernorrland kommer du att få vara en del av vår vardag på redaktionen och prova på alla delar som hör till en radioproduktion och vårt digitala utbud, som sajt och sociala medier.

Berätta för oss vilken period du har praktik och om du vill praktisera på vår huvudredaktion i Sundsvall eller på lokalredaktionen i Örnsköldsvik. Vi ser fram emot din ansökan.

Då vi vill sända radio för och från hela Västernorrland är det nödvändigt att du har B-körkort.

Vi vill ha din ansökan med personligt brev och CV senast den 8 april 2021.

Har du frågor vänd dig till kanalchef Susanne Helsing via e-post: 

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Internship